Bielke&Yang har lansert en podcast med mål om å hjelpe unge kreative å finne sin vei inn i designbransjen. Designbyrået har lenge jobbet med å fremme og inspirere unge designere, og har startet podcasten Ways Into Practice som en del av sitt internship-program.

Podcasten Ways Into Practice (WIP) har som mål å gi lytterne verdifull innsikt i designbransjen, og dele inspirasjon og nyttige verktøy. Den første sesongen er produsert av internship-studentene Linn Hagen og Kristoffer Fylling. I fem episoder presenterer de dyptgående intervjuer med etablerte kreative personer i Oslo-området, som deler sine personlige historier og erfaringer fra designverdenen. I første sesong møter du Erlend Grimeland og Elias Olderbakk fra Travers, frilanser Jelsen Lee Innocent, Juliane Stensrud Mjåset i MOS, Even Suseg i Also Known As og Ida Louise Andersen i Scandinavian Design Group.

Bielke&Yang har utviklet podcasten som en ressurs for å gi studenter en dypere forståelse av alle mulighetene som er tilgjengelige for dem. Ved å utforske de ulike retningene og valgene intervjuobjektene har tatt, skal podcasten vise fram noen av de mange karrieremulighetene som finnes, og inspirerer neste generasjon designere til å skape sine egne unike veier.

– Vi er utrolig stolte av å lansere WIP som en del av vårt engasjement for å støtte morgendagens designere, og utruste dem med de kreative og personlige verktøyene de trenger for å lykkes i bransjen. Vi er ekstremt imponerte over jobben Linn og Kristoffer har gjort, og vi tror at innsikten de har samlet inn vil inspirere og styrke både deres generasjon, og de som kommer etter dem, til å navigere i designbransjen med mer selvtillit og nysgjerrighet, forteller Evan McGuinness, partner i Bielke&Yang.

Første sesong ligger ute på Apple Podcasts og Spotify. Besøk også waysintopractice.no for mer informasjon. Hvis du vil bidra med å utvikle sesong 2 av denne podkasten kan du søke på Bielke&Yang sitt internship-program her.

Prosjektet er finansisert med blant annet Grafillstipend.