| Grafill R21
Foto Alex Asensi

Fargeblyant

Utstillingen Fargeblyant er kuratert av Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen. De har invitert illustratører og kunstnere som lager imponerende arbeider med fargeblyant. Alt fra kjappe tegninger og skriblerier og bilder fra skissebøker, til naturalistiske og detaljerte arbeider, billedbøker og billedkunst.

Foto Alex Asensi

Foto Alex Asensi

Åpningstider fra 28. april til 7. juni #

Vi er fortsatt med på dugnaden om å begrense spredning av koronaviruset, men vil også bidra til en nesten-normalisering ved å åpne R21 noen dager i uken fra tirsdag 28. april.

Fargeblyant er en salgsutstilling som mange er interessert i, og vi ønsker å legge til rette for at besøkende kan få oppleve og kjøpe originaltegninger fra et mangfold av dyktige illustratører.

Vi iverksetter nødvendige sanitærtiltak så det skal være trygt å besøke R21. Det vil kun være et begrenset antall personer i lokalet samtidig, og alle må holde en meter avstand til hverandre.

Merk at første åpningsdag vil være tirsdag 28. april.

Tirsdager 12-17
Torsdager 12-17
Søndager 12-16

Velkommen!

Om utstillingen #

Fargeblyanten er et fantastisk tegneverktøy. Noen blyantstumper og en notisbok får plass i lomma. Og hvem har ikke noen fargeblyanter liggende i skuffen, i en boks eller et gjenglemt penal fra barneskolen?

Målet med utstillingen er å vise hvordan gode tegnere kan briljere med dette enkle verktøyet, og hvordan den samme blyanten kan gi forskjellig strek og struktur avhengig av hvilken hånd som fører den.

Vi er stolte av å presentere arbeider av en gruppe eminente norske og utenlandske tegnere: Andrea Serio, Mari Kanstad Johnsen, Nicolas Uribe, Per Dybvig, Marianne Engedal/Skinkeape, Kokooma/Kyutae Lee, Julius Vidarsønn Langhoff, Clement Thoby, Esra Røise, Terje Tønnessen, Alexandre Luu og William Grill i tillegg til Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen.

Salgsutstilling med originaler, trykk og bøker.

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Facebook-event