| Trekanten, Oslo
Byhands By Web

10 x 10 - Bli med på festen!

byHands og Bielke&Yang har begge 10-årsjubileum, og på fredag inviterer de til felles jubileumsfest på nyåpnede Trekanten i Oslo.

Byhands By Web

byHands og designbyrået Bielke&Yang har fulgt hverandre siden de begge bare var en idé i et kontorfellesskap på Øvrefoss. – Vi har jobbet tett sammen de siste 10 årene, senest på prestisjeprosjektet Sommerro med illustratør Bendik Kaltenborn, sier Ida Lund Bjørnsen, grunnlegger av illustratøragenturet byHands. – Vi kjenner hverandre godt, både privat og gjennom prosjekter, så det føltes naturlig å slå feiringene våre sammen. Rammen for den doble jubileumsfeiringen er et stykke norsk designhistorie; nye Trekanten ligger i arkitekt Erling Viksjøs brutalistiske bygg på St. Olavs plass.

På ti år har byHands vokst fra én agent og seks illustratører til tre agenter og 15 illustratører. – Bruk av illustrasjon i kommunikasjon har bare blitt mer og mer utbredt siden byHands startet, forteller Ida. – Det har gitt byHands en organisk vekst, bransjen har blitt mer profesjonalisert, og mange flinke illustratører i Norge har blitt synlige. At det finnes byråer som Bielke&Yang, som jobber tett med merkevarebygging og illustrasjon, er beundringsverdig. byHands satser på kvalitetsillustrasjon og gode samarbeider, og er klare for 10 nye år i samme ånd.

Bielke&Yang, som for ti år siden startet med Christian Bielke og Martin Yang, teller i dag 17 ansatte. – Vi har vært opptatt av å vokse sakte. Det har vært viktig for kulturen i selskapet og for hvordan vi har utviklet oss – både som ledere og som byrå. Det har gjort at vi i dag føler oss veldig knyttet til hvem vi er, til de som jobber her og til kundene og prosjektene våre, sier Yang, designsjef og medgrunnlegger i Bielke&Yang. – De 10 første årene er ett kapittel, så har vi brukt det siste året på å legge en strategi for de neste 10. Det skjer mye spennende fremover som vi gleder oss til å fortelle mer om senere. Men først skal vi feire! Det har vært pandemi og vi har ikke kunnet samle folk til fest på lenge. Da er det gøy å slå på stortrommen, sier Bielke, daglig leder og medgrunnlegger i Bielke&Yang.

Vil du være med på festen, fredag 23. september? Meld deg på her

Facebook-event

bielkeyang.com

byhands.no