Visueltutstillingen 2023

Grafills hus Utstilling
Gå til innholdet

Visueltutstillingen presenterer alle vinnere av Visueltprisen, kom og se det beste av grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design!

Visueltprisen er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse og utstillingen viser bredden av våre fag. Her kan du se visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design på produkter, i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner, Kari Toverud. Hedersprisen deles ut av hovedstyret i Grafill og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Det vil også bli en egen kveld med markering av årets vinner, 5. september, mer detaljer om dette kommer senere.

Skoleklasser oppfordres til å besøke utstillingen, her er det mye å lære og bli inspirert av. Ta kontakt med Liz (liz@grafill.no) for å avtale besøkstid.

Visueltutstillingen 2023 er åpen i perioden 22. juni til 10. september (sommerstengt i juli).

Åpningstider
man-fre 10-16
søn 12-16

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo