Speedfriending x Arbeidslivet // Oslo - Verdensdagen for psykisk helse

Grafills Hus
Gå til innholdet

Vi inviterer til afterwork Speedfriending hos Grafill! Kom i kontakt med spennende og hyggelige mennesker, og få nye impulser.

Jobber du mye alene eller frilans?

Speedfriending inviterer til afterwork Speedfriending hos Grafill i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse! Kom i kontakt med spennende og hyggelige mennesker, og få nye impulser. Kanskje finner du en ny venn å ta jobblunsjen med?

Hit trenger du ikke å komme sammen med andre. Ta gjerne med venner, men spre dere ut - her handler det nemlig om å møte fremmede. Og ta det med ro; vi skal verken “mingle” eller “networke”. Vi skal Speedfriende. For å sikre deg plass på arrangementet - meld deg på speedfriending.com/registration.

Så; hva er Speedfriending?

Det er Speeddating sin vennskapelige og trygge tvillingsøster. Her vil du møte en rekke hyggelige mennesker, én om gangen, til en samtale på sju minutter over en periode på to timer. Dette kan høres krevende ut, men fra scenen vil vi lede samtalene i engasjerende retninger med en serie vel-utprøvde spørsmål og dilemmaer, og tiden vil fly forbi raskere enn du tror. Du kan fortsette kvelden med oss etter eventet, og ta samtalen videre med de du kom godt overens med, eller møte dem du enda ikke har pratet med.

Speedfriending har arrangert over 200 arrangementer over hele Norden, med stor suksess. Denne er imidlertid ekstra spesiell, da den er en del av vårt samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse, som i år handler om å skape flere meningsfulle møteplasser mellom ulike mennesker.

Last gjerne ned vår Speedfriending-app i forkant av eventet som lar deg få oversikt over flere sosiale arrangementer, raskt knytte kontakt med andre og holde dialog i etterkant. Se mer på Speedfriending.com/intro.

Kveldens program:

16:50 – Du er ute i god tid - smart!

17:00 – Velkommen!

17:05 – Første runde Speedfriending

17:50 – Pause

18:00 – Andre runde Speedfriending

19:00 – Speedfriending etterfest!

Dato: Fredag 14. oktober
Tid: 1700 - 1900
Sted: Grafills hus i Møllergata 39, Oslo
Pris: Gratis for alle

Vel møtt til Speedfriending hos Grafill!