Grafill Moving Image: Procreate Dreams - foredrag og kurs

Grafills hus Workshop, Faggruppe-arrangement, Foredrag
Gå til innholdet

Bli en av de første i verden som lærer å animere i Procreate Dreams!

I november lanseres Procreate Dreams, en helt ny 2D app for animasjon & motion graphics. Her kan du leke deg med en rekke teknikker, foto, video og lyd. Procreate Dreams er et komplett produksjonsstudio på din iPad. Du trenger ikke å være en animatør for å ha glede av den. Alle kan gi liv til sine kreasjoner.

Nå har du muligheten til å bli med på foredrag og kurs med Nikolai Lockertsen (Nikko), en av hoved Content Creators bak promomaterialet for Procreate Dreams, bare 3 dager etter lansering! 

Lørdag 25. november - foredrag om Procreate Dreams
Denne dagen vil Nikko demonstrere ulike animasjonsteknikker, lede deg gjennom appen og forklarer hva som er mulig å få til i Procreate Dreams.

Det er plass til 80 deltagere. Det serveres snacks, lunsj, vann og kaffe/te.

Program:
09.30 Oppmøte i Grafills lokaler i Møllergata 39, Oslo
10.00 Foredrag starter
12.00 Lunsj
15.00 Foredraget avsluttes - Mingling
16.00 Dørene stenges

Påmelding er obligatorisk!

Ta gjerne med:
Din egen iPad og iPad pencil, lader, installert Procreate Dreams app (appen kan installeres på alle iPader, som har OS 16 eller nyere).

Søndag 26. november - workshop i Procreate Dreams
Denne dagen kan du bli med på en "hands-on" workshop. Her er det rom og tid til å gå i dybden og animere selv (du trenger ikke å være animatør). Nikko demonstrer ulike animasjonsteknikker, gir enkle oppgaver og følger deg personlig opp så du lærer å bruke Procreate Dreams.

Det er det kun 15 mulige plasser. Det serveres snacks, lunsj, vann og kaffe/te.

Program:
09.30 Oppmøte i Grafills lokaler i Møllergata 39, Oslo
10.00 Workshop starter
12.00 Lunsj
16.00 Workshop over, Mingling
17.00 Dørene stenges

Påmelding er obligatorisk!

Du må ha med:
Din egen iPad og iPad pencil, lader, installert Procreate Dreams app (appen kan installeres på alle iPader, som har OS 16 eller nyere), og ha lastet ned undervisningsmaterialet (sendes deg på Dropbox).

Om foredragsholderen
Nikolai Lockertsen (Nikko) er konsept artist, illustratør og animatør. Han jobber for store selskaper verden rund, men bor i Norge.

I over 25 år har Nikko jobbet i film bransjen, både som freelance artist men også som lead art director for Storm Studios i 7 år. I tillegg til arbeid for film og tv produksjoner, illustrerer Nikko bøker og tegner for reklame relaterte oppdrag.

Nikko er en pioner innen iPad kunst. Da iPaden kom på markedet la han om hans måte å jobbe på og har siden kun brukt tegne appen "Procreate" for alle personlige og profesjonelle verk. Det siste året har Nikko jobbet intensiv med animasjon for "Procreate Dreams".

Han underviser i digital painting & animasjon online, på kunst og film skoler og holder lectures og workshops verden runt.

Linker til Nikkos arbeid:

Schoolism
Artstation
Youtube
Instagram

Spill video

Grafill animasjon + Motion Design: Procreate Dreams Demo

00:52