Oslo Kulturnatt: Tegn og tull

Grafill, Møllergata 39
Gå til innholdet

Oslo kulturnatt er en dugnad som gjør at alle igjen får oppleve det fantastiske kulturlivet i Oslo - helt gratis. Vi inviterer til både tegnekveld og utstilling hos Grafill i Møllergata 39.

Årets Kulturnatt skjer fredag 16. september, med mange arrangement og flere nye aktører. Alle kulturarrangementene er helt gratis. Du trenger hverken å melde deg på, ha festivalpass eller billett. Hele programmet slippes 1. september.

Tegn og tull
Klokka 18.00–20.00
Slapp av! Nå er det på tide å ikke tenke så mye. Vi holdere dørene åpne og inviterer inn til en lek med et morsomt og sosialt tegnespill. Vi oppmuntrer alle – uansett ferdigheter – til å bli med! Kom å tegne med oss! Ta med en smarttelefon eller nettbrett for å spille (vi har et par ekstra om du lever off-grid, og et par ladere i tilfelle du har gått tom for strøm). Passer for alle typer og alle aldre. Vi serverer litt snacks og drikke.

Utstilling - Fakkel!
Klokka 12.00–20.00
Fakkel- og Lanterne-serien, som ble utgitt av Gyldendal, engasjerte en stor gruppe designere, illustratører og kunstnere i produksjonen, og står som en viktig del av norsk grafisk design- og illustrasjonshistorie. Kom og se mange av de fantastiske arbeidene.

Adresse
Grafill
Møllergata 39
0179 Oslo