Grafill Illustrasjon: Earlynerd med Frilanslivet #2 - Hvordan oppnå synlighet slik at du kan få de oppdragene du ønsker deg

Grafills hus Earlynerd, Faggruppe-arrangement
Gå til innholdet

Start dagen med oss og mat hjernen med nyttig kunnskap om overlevelse som frilanser.

Denne våren gir Grafill Illustrasjon og duoen fra Frilanslivet en serie frokostseminar på Grafills hus. Serien er rettet mot studenter, nyetablerte-, samt erfarne frilansere innen design, illustrasjon og visuell kommunikasjon. 

Dette er det andre seminaret i serien og vi i Grafill Illustrasjon håper dette kan være med på å inspirere, ruste og motivere til et mer givende og godt frilansliv! Denne morgenen handler det om hvordan du som frilanser kan gjøre deg selv og ditt arbeid synlig. 

Det blir servert kaffe og frokost kl 08.00, foredraget starter 08.30. 

Earlynerd 

Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen. 

Priser og påmelding
Medlem kr. 0,-
Student/Honnør kr. 0,-
Ikke-medlem kr. 50,-

Meld deg på her

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt sjekke hvor mye du sparer og melde deg inn her!

Velkommen til foredraget tirsdag 14. mai  kl. 8.00–9.30.

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo

Det kan være en fotograf til stede på noen av våre arrangement, og bilder vil da bli delt på Grafills nettside og på våre kanaler i sosiale medier.