Grafills julemarked 2022

Grafills hus Marked
Gå til innholdet

Velkommen til en alternativ julehandel i Grafills hus, helgen 26.– 27. november. Vi lover koselig julestemning og mange unike produkter og originaler skapt av illustratører og designere.

Grafills julemarked er en unik mulighet til å finne spesielle og særegne julegaver fra våre fagområder, som plakater, trykk, notatbøker, magasiner, tegneserier, fanziner, julepapir, med mer, skapt av illustratører og designere. Alt du trenger for å gjøre noen glade på julaften!

Vi spiller koselig juletoner og serverer gløgg og pepperkaker, mens du kan kose deg og kikke på alt det fine som er til salgs.

Velkommen til julestemning i Grafills hus!

Gratis inngang.

Åpningstider
Lørdag 26. november kl. 12.00-17.00
Søndag 27. november kl. 12.00-17.00

Adresse
Grafill, Møllergata 39, Oslo

Alyona Storm #

Alyona Storm er illustratør, designer og kunstner basert i Oslo. Hun designer og illustrerer plakater, kort og notatbøker, og selger plakater av malerier i begrenset opplag. Hun er inspirert av naturen, landskap og minimalisme, pop-art og sterke kontraster. Hennes plakater har blitt vist på ulike utstillinger og selges i flere butikker i Norge, Sveits og Australia.

På julemarkedet selger hun kjente motiver i ulike størrelser, samt noe helt nytt.

www.astormdesign.com

Anders N. Kvammen #

Tegneserieskaper, illustratør og kunstner Anders Kvammen selger silketrykk, risotrykk, postkort, fanziner og Anders Kvammen-kalenderen 2023 +ymse andre kunstrelaterte trykksaker fra Kvammens rikholdige produksjon igjennom årene.

www.anderskvammen.com
@kvamsky

Camilla Foss #

Camilla elsker å lage mønster og det bærer produktene hun lager preg av. Her kan du finne gaver som det er gøy å gi og gøy å få! Som for eksempel kjøkkenhåndklær, postkort og notatbøker med særpreget mønster.

@camfoss

Daria Kozlova #

Daria Kozlova er en frilans illustratør og lærer som holder til i Oslo. Hun jobber med et bredt spekter av materialer og metoder, både digitalt og tradisjonelt. Daria har MA i visuell kunst fra St Petersburg Nasjonalt Universitet navngitt etter A.S. Pushkin.

www.dariakozlova.com

Din Lokale Bladforhandler #

Et lag med mennesker fra Kunsthøyskolen i Oslo, som driver med grafiske og illustrative utrykk, tegninger, blad og estetikk. Vi skal selge risografiske plakater, kort, lommetørkle, fake rosemaling og selvfølgelig tegneserier.

www.traeshforlag.no

Elisabeth Høyer #

Elisabeth Høyer jobber med tegneserier, tegning og grafikk. Tegneserien ”Flora & Fauna” har vært på trykk i Norsk Barneblad siden 2017. I 2016 vant hun Stribefebers tegneseriekonkurranse med serien ”Landet bortenfor”. Hun bidrar også regelmessig i Norsk Tegneserieforums medlemsblad Bobla. Inspirasjonen henter hun blant annet fra naturen, folklore og egen barndom, ispedd en solid dose fantasi. I løpet av koronaårene laget hun fantasifulle tegninger i frustrasjon over pandemien og restriksjonene. Tegningene ble samlet i fanzinen "50 ways to kill corona", som kan kjøpes på julemarkedet sammen med andre tegneseriefanziner, kort og plakater.

www.elisabethhoyer.no

Emily Sørensen #

Emily Sørensen er en illustratør og tegneserieskaper i tjueårene som er bosatt i Oslo. Hun debuterte med den fargerike tegneseriesamlingen "Under Regnbuen" i januar 2022, og kommer til å selge eksemplarer av boka, trykk og klistremerker til årets julemarked.

@emsoble

Frode Skaren / Uglylogo #

Uglylogo er aliaset til illustratør, kunstner og designer Frode Skaren. Han produserer kunsttrykk i begrenset opplag – som silketrykk, letterpress og risografi, i tillegg til utvalgte originale tegninger og mini prints. Uglylogo er kjent for sine fargerike, humoristiske og sjarmerende karakterer, der man stadig kan oppdage nye, morsomme detaljer i illustrasjonene hans.

www.uglylogo.no

Ingunn Dybendahl og Helene Brox #

Ingunn er en del av illustrasjonsbyrået Heiaklubben, og er både illustratør og tatovør. Hennes stil kan kjennetegnes som både søt og absurd, og hun er ekspert på myldretegninger. Hennes illustrative landskap har dekket alt fra google.com til en 300m2 stor fasade på Hamar!

Helene er illustratør hos illustrasjonsbyrået Heiaklubben, og alt hun lager beholder hun en menneskelig, perfekt uperfekt touch. Stilen lever i et landskap mellom Matisse og Munch, med et mer moderne preg. Den finpussa og levende streken har fått alt fra restaurantvegger til festivalprofiler til å glitre!

www.heiaklubben.no/

Karina Junker Larsen #

Julekortene til Karina avbilder litt alternative utgaver av kjent og kjær tv-underholdning i julen.

Kristina F. Bjerkek #

Kristina Bjerkek er illustratør og designer og kommer til julemarkedet med barnebøker, julekort og plakater, både print og originale illustrasjoner. Her kan du sikre deg julegaver til store og små!

www.kristinabjerkek.com
@kristinabjerkek

Lars K. Huse #

Lars er fortsatt illustratør, drikker fortsatt masse kaffe og jobber fremdeles med øl. Fortsatt lager han nitidige håndtegnede illustrasjoner med til tids søkte popkulturelle referanser som kun hardbarkede nerder kan forstå.

Etter to år uten julemarkeder har Lars masse julekort han må få solgt og lover masse nytt siden sist.

@larsk.huse

Line Solberg #

Line Solberg er en Oslobasert frilans illustratør. Hun lager illustrasjoner med et sjarmerende og lekent design, satt i kontrast med rolig og samlende fargebruk. Dette grepet gir et originalt uttrykk som løfter interiøret, samtidig som det passer inn i de fleste hjem. På markedet selger hun sine søte postkort og julekort samt et utvalg prints og originalillustrasjoner.

www.line-illustration.com
@lineillustration

Malin Hjorth #

Malin Hjorth, designer & illustratør samt grunnlegger av HJORTHOSLO. HJORTHOSLO er et prosjekt hvor gjenbruksklær får et nytt uttrykk gjennom at Malin tegner og/eller broderer sine motiver på klær. Hun har en master i Industridesign fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og har etter mange år som produktdesigner valgt å fokusere mer på tegning som medium. I tillegg til dagsaktuelle tegninger som publiseres på instagram har hun illustrert flere artikler for Polistidningen i Sverige og laget illustrasjoner til kortfilmen "Fra tyggegummiens historie" av Anja Breien.

www.hjorthoslo.no
@malin.h.j.o.r.t.h

Marie Payan #

Marie Payan er en grafisk designer/kunstner som jobber på tvers av digitale og analog medier. Hun driver oonda space – et risotrykkeri og publiseringsverksted basert i Oslo. I sin egen kunstnerisk praksis finner Marie inspirasjon i relasjoner mellom mennesker, natur og det indre følelseslivet og jobber hovedsakelig med grafikk, hvor uttrykket ofte er fargerikt og noe psykedelisk. På julemarkedet vil hun selge risotrykk, linosnitt, julekort, bokmerker, fanziner, riso workshop gavekort m.m.

@mariepyyyn
@oonda.space

Marthe Strand Mourier #

Marthe Strand Mourier er illustratør, konseptdesigner og bakgrunnstegner i animasjonsbransjen. Hun har i flere år sjonglert jobb på tvserier og filmer med illustrasjonsarbeid, og gleder seg nå til å ta med postkort, plakater, til og fra-lapper, klistremerker og original arbeider til julemarkedet hos Grafill.

www.mourier.no
@m_mourier

Martine Falkeid Kommedal #

Martine Falkeid Kommedal (b.1994), educated illustrator from Solent University in Southampton, UK and Kristiania University College in Oslo. Work as a freelance illustrator, tattoo apprentice and in general creative potato.

www.mfkxillu.no
@mfkxillu

Mike Ben Hadj / Muga #

If you wish a small, big, piece of Street Art, prints, stickers or paintings, Mike Ben Hadj (Muga) visual artist from Belgium might have them in stock. Come and have a look.

@_m_u_g_a

Oda Margrethe Lilleaasen #

Oda Margrethe Lilleaasen er illustratør, og lager fargerike tegninger av interiør, mat, landskap og bygninger. Til julemarkedet tar hun med plakater i ulike størrelser, noen originaltegninger, kunsttrykk, kort og fanzinen "8 AM".

www.lilleaasen.com
@owlarts

Samra Avdagic #

Samra Avdagic er en designer og illustratør fra Oslo. Hun poster daglig illustrasjoner på Instagram med søte, motiverende og til tider politiske sitater - dynket i nyanser av rosa. Tegnestilen hennes er fargerik, leken og edgy, og illustrasjonene bærer preg av popart og post-internett estetikk.

@samraav