Grafill Animasjon + Motion Design: Houdini Masterclass

Grafills hus Faggruppe-arrangement
Gå til innholdet

Kom og lær mer om Houdini - et programvare bygd opp for å la animatører jobbe fritt og enkelt!

Houdini er en kraftig 3D-platform som kan brukes til alt fra simulering av typisk VFX (røyk, vann, ødeleggelser osv.) til kreative generative løsninger og abstrakt design. I dette kurset vil vi fokusere på den designtekniske delen og gi en smak på hva som er mulig med programmet. Erfaring med noe 3D er essensielt, men vi vil legge til rette for en rolig og hyggelig reise. Er du f.eks. en C4D-bruker som vil utvide horisonten vil dette være perfekt for deg.

Kurset gir er en introduksjon til Houdinis grensesnitt, arbeidsmetodikk og funksjoner, og et overblikk over hvordan det brukes til animasjon, effekter, motion design og spill. En oversikt over alle funksjonene, inkludert modellering, shading, simulering og rendering (men også mye mer).

Vi vil gå igjennom hva som gjør Houdini unikt og hvordan det skiller seg fra andre 3D programmer, samt gi en grunnleggende forståelse av arbeidsflyten og et godt fundament for videre utvikling.

Lær hvordan du kan bygge dine egne verktøy, og oppdag nye måter å jobbe på gjennom praktiske oppgaver og eksempler. Workshoper avsluttes med et sluttprosjekt som samler alt som er gjennomgått de første to dagene.

Om kursholder:
Michael Goldfarb har vært i bransjen i over 20 år, hovedsakelig innen film og TV som lead artist for 3D-karakterer. De siste 8 årene har han vært hos SideFX, hvor han er opplæringsleder i utdanningsavdelingen.

Kurset går over 3 dager:

Fredag 27. oktober kl 09.00-17.00
Lørdag 28. oktober kl 09.00-17.00
S
øndag 29. oktober kl 09.00-14.00

Sted: Grafill hus, Møllergata 39, Oslo.

Pris
Kroner 2500,- for Grafill medlemmer
Kroner 3500,- for ikke-medlemmer
Hvis du blir Grafill medlem for kun 1090,- kan du benytte deg av prisreduksjonen for dette kurset, og alle Grafill-events det nærmeste året.

Kjøp billetter her: https://app.checkin.no/event/6...

NB! Kurset har begrenset antall plasser. Lunsj og snacks inkludert.

Deltagerne må stille med egen maskin og en ferdig installert versjon av Houdini. Det finnes en gratisversjon for opplæring som heter Houdini Apprentice.

Les her for info om hva slags hardware og OS Houdini krever.