Glitter Mountain School: Yogi-kroki

Grafills hus
Gå til innholdet

Bli med på en kveld som kombinerer yoga og tegning med Christina Skreiberg. Her kan du finpusse dine illustrasjon-i-bevegelse egenskaper eller prøve ut å tegne kroki. Cecilie gir en rask introduksjon til krokitegning og Christina leder yogaseansen med musikk. Velkommen til tredje dag med Glitter Mountain School av Cecilie Barstad.

Kroki er en tegneøvelse der du gjengir hovedinntrykket av en modell på kort tid. Begrepet kroki stammer fra fransk, croquis, og betyr skisse. Det er utfordrende å beskrive yoga i en setning men et av målene er å forene kropp, sjel og sinn.

Christina Skreiberg
Christina Skreiberg er kjent fra blant annet podcasten Frilanslivet og som journalist som blant annet skriver for Grafill. I tillegg holder hun ukentlige yogatimer på Factory Tøyen. Hun er opptatt av at yoga er for alle, uansett utgangspunkt, og du jobber utifra deg selv, med hensyn til til egne behov. Du trenger ikke være myk eller erfaren “yogi” for å delta! Christina sammenkobler pust og bevegelse til masse digg musikk! Som tidligere DJ går det i hip hop, nigerianske og brasilianske låter til mer “zen fusion”. I timen begynner vi rolig, vender blikket innover, for så å gå over i en sekvens som tilfører energi. Christina gir deg et rammeverk, men du inviteres til å lytte til hva din kropp trenger og vi utforsker posisjoner som er motvekter til de mer statiske bevegelsesmønstrene vi har i dagliglivet.

Økten kommer til å være 90 minutter, med rolig start (der man sitter lenger i stillingene), dynamisk i midten (mer bevegelse) og rolig slutt (tid til å tegne rolige og bevegelige positurer).

Ta med skissebok og tegnesaker om du ønsker å tegne kroki og yogamatte til de som skal gjøre yoga.

Hvor
Grafill
Møllergata 39
0179 Oslo

Når
Torsdag 29. september 2022
Fra 18.30 til 20.30, dørene åpner 18.00

Enkel bevertning inkludert.

Maks 10 deltakere på yoga seansen + maks 12 deltakere på tegning.
Grafill medlem: 150kr
Ikke-medlem: 250kr
Book billetter her!

Om Glitter Mountain School
Glitter Mountain School ble startet i 2020 av Cecilie Barstad, med mål om å tilby kunst- og design verksted og foredrag til illustratører, designere og håndverkere. Her får du et par timer vekk fra atelier eller kontor til å utforske nye teknikker, skape nettverk og bli inspirert. Nysgjerrighet, skaperglede og kunnskap er noe av det som får oss til å skinne. Målet er å invitere glitrende folk som kan dele sine erfaringer gjennom praksis og teori. Det første programmet er støttet av Grafills aktivitetsstipend og lanseres i september 2022 med monotypi, foredrag, yoga-kroki og tegneklubb på Botanisk Hage. Med fokus på ide, ønske om å bygge noe, dele egne erfaringer og om det å gjøre verden litt bedre, som ofte starter med en observasjon og en strek.

Se flere Glitter Mountain School arrangement i Grafills hus