Earlynerd: Hvordan tilpasse seg publikum – fra barn til voksen?

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Designere fra NRK TV og Heydays kommer til Grafills hus for å fortelle og vise hvordan de sammen har skapt en prisvinnende digital tjeneste tilpasset et mangfoldig publikum.

I dagens konkurranse med de internasjonale strømmegiganter har det kanskje aldri vært vanskeligere å være allmennkringkaster. Til tross for en brøkdel av budsjettene, hvordan klarer NRK TV fortsatt å være relevante i markedet? Designere fra NRK TV og Heydays snakker om hvordan de i samarbeid jobber med design og brukeropplevelser som tilpasser seg publikum fra barn til voksen – i skjønt samspill med innhold.

NRK TV – strømmetjenesten alle elsker vant DOGAs Innovasjonspris for universell utforming i 2020, i kategorien informasjons- og interaksjonsdesign.

NRK ble dessuten nylig kåret til hovedvinner av Innovasjonsprisen for inkluderende design i 2024 (og kategorivinner i grafisk design) for sin inkluderende visuelle identitet. Dette arbeidet skal de fortelle mer om hos DOGA 24. april

Foredragsholdere:
Felix Skaara, senior designer Heydays
Ida Håkonsson, designer NRK
Ole Marius Rygh, designer NRK
Charlotte Amdahl Midthun, designer NRK

NRK har som samfunnsoppdrag å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet. Gjennom å tenke universell utforming hele veien har de utviklet en strømmetjeneste i verdensklasse som gjør at alle kan ha glede av NRKs rikholdige programkatalog. 

Arrangementet er et samarbeid mellom DOGA, NRK og Grafill.

Program torsdag 15. februar
08.00 Dørene åpner
08.30 Foredrag starter
09.30 QA
10.00 Arrangement over

Earlynerd
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen.

Priser og påmelding
Medlem foredrag kr. 0,-
Ikke-medlem foredrag kr. 150,-
Digital deltakelse medlem kr. 0,-
Digital deltakelse ikke-medlem kr. 50,-

Påmelding

Arrangementet er utsolgt, men det finnes flere billetter til digital deltakelse.

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn her!

Velkommen til Earlynerd, torsdag 15. januar kl. 08.30

Adresse
Grafill
Møllergata 39, 0179 Oslo