Earlynerd: Hva gjør designeren på produktteamet?

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Produkt-hypen har skylt over landet. Hva betyr det for designerne?

Produkt-hypen har skylt over landet. Plutselig ble prosjektlederne og produkteierne til produktledere. Mens det å ha øye for detaljer eller gjøre grundig innsikt på forhånd før ble sett på som en oppskrift på suksess, mases det nå om MVPer og å bare slenge ut noe for å lære.

Hvor hører designfagene hjemme i en slik kontekst? Og hvordan kan du bli venn med produktlederen - og ikke minst fortelle hen når hen tar feil? Ta med deg spørsmålene dine og bli med på en uformell frokost sammen med Ida Aalen.

Om foredragsholder

Ida Aalen er produktcoach. I oktober utgir hun boken "Bedre produkter", som er den første norske boken om produktledelse og digital produktutvkling. Før hun startet for seg selv, var hun i fem år medgründer og produktsjef i den norske startupen Confrere, som i 2022 ble solgt til Silicon Valley-selskapet Daily. Hun startet karrieren sin som UX designer.

Earlynerd
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen.

Den Uformelle Kaffepraten
Ønsker du å fortsette samtalen med andre nerder? Hadde du flere spørsmål du ikke fikk spurt under QA runden? Etter den faglige delen er du velkommen opp i Arbeidsstua til en uformell kaffeprat.

Billett:
Fysisk deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill, 150,- for ikke-medlemmer (UTSOLGT)
Digital deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill, 50,- for ikke-medlemmer

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene: grafill.no/medlem/sok-medlemskap

Registrer deg / kjøp billett her: https://app.checkin.no/event/6...

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: Tirsdag 28. november 2023
Tid: Frokost og kaffe fra kl. 08.00, fagnerdingen starter kl. 08.30
Sted: Grafills Hus i Møllergata 39, Oslo