Opptak av Earlynerd: Hvordan skal vi merke retusjert reklame?

Grafills Hus Earlynerd
Gå til innholdet

Nå er det nye regler for merking av retusjert reklame. Hva betyr dette for deg som jobber med design eller markedsføring? Forbrukertilsynet kommer og forteller mer om reglene og hvordan de håndheves.

Nå er det nye regler for merking av retusjert reklame. Hva betyr dette for deg som jobber med design eller markedsføring? Kom og få en innføring av Forbrukertilsynet. Foredraget er særlig rettet mot deg som jobber med pakningsdesing, omslagsdesign, utforming av salgsfremmende materiell, reklame, eller annen markedsføring av produkter og tjenester.

All reklame der en kropps fasong, størrelse eller hud er endret ved retusjering eller annen manipulering, skal etter den nye lovregelen merkes med et standardmerke. Formålet er å motvirke kroppspress, særlig blant barn og unge, og redusere bruken av idealiserte kropper som er retusjert i reklame.

Forbrukertilsynet skal følge opp det nye regelverket. Nå kommer juridisk rådgivere Erica Yvonn Jungblut og Ingvild Olsen i Forbrukertilsynet til Grafill for å fortelle mer om reglene og hvordan de håndheves.

Etter foredraget kan du gjerne stille spørsmål til ekspertene.

Earlynerd
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen.

Den Uformelle Kaffepraten
Ønsker du å fortsette samtalen med andre nerder? Hadde du flere spørsmål du ikke fikk spurt under QA runden? Etter den faglige delen er du velkommen opp i Arbeidsstua til en uformell kaffeprat.

Billett:
Fysisk deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill og Kreativt Forum / Kroner 150,- for ikke-medlemmer
Digital deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill og Kreativt Forum / Kroner 50,- for ikke-medlemmer

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene: grafill.no/medlem/sok-medlemskap

Registrer deg / kjøp billett her: app.checkin.no/event/48670/...

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: Fredag 04. november 2022
Tid: Frokost og kaffe fra kl. 08.00, fagnerdingen starter kl. 08.30
Sted: Grafills Hus i Møllergata 39, Oslo

Spill video
Opptak Forbukertilsynet 690

Earlynerd: Hvordan skal vi merke retusjert reklame?

01:01:18