Earlynerd: Hvor viktig er det å tegne mangfoldighet?

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Vi vet at mangfoldighet er viktig i samfunnet, men hvor viktig er det å speile dette i det vi skaper? Vi har invitert tegneserieskaper Cha Sandmæl til å snakke om sitt arbeid med hens skeive fantasy tegneserie, Dragens Øye. 

Grafill jobber for en mangfoldig bransje der alle er inkludert og representert. Vi står sterkere sammen, og den vakre mangfoldigheten som finnes i mennesker har stor verdi. 

Cha Sandmæl er illustratør og serieskaper fra Oppegård. Hen har bachelorgrad og mastergrad i Fine Art fra Abersystwyth University i Wales og praktisk pedagogisk utdanning fra NTNU. Sandmæl er forfatter og tegner av «Dragens Øye», en episke bokserien for barn og unge nå i sin tredje bok publisert av Egmont, og har i tillegg laget en Lær å tegne bok.  Cha Sandmæl vil snakke om seg selv og sitt arbeid, og viktigheten av å ha mangfold også i tegneserier.

Ikke bare blir det et spennende og viktig foredrag, Cha blir igjen for å signere bøker! Det blir også mulighet for å kjøpe alle bøkene i serien “Dragens Øye”, inkludert den nyeste boka i serien "Såret".

Earlynerd
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen.

Den Uformelle Kaffepraten
Ønsker du å fortsette samtalen med andre nerder? Hadde du flere spørsmål du ikke fikk spurt under QA runden? Etter den faglige delen er du velkommen opp i Arbeidsstua til en uformell kaffeprat.

Billett:
Fysisk deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill / Kroner 150,- for ikke-medlemmer
Digital deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill  / Kroner 50,- for ikke-medlemmer

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene våres. Meld deg inn her!

Registrer deg / kjøp billett her!

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: 29. august 
Tid: Frokost og kaffe fra kl. 08.00, fagnerdingen starter kl. 08.30
Sted: Grafills hus i Møllergata 39, Oslo