Earlynerd: Frilanslivets 10 beste søknadstips

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere? Bli med på Grafills frokostseminar hvor Frilanslivet deler sine 10 beste søknadstips!

Å søke tilskudd tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! Hvordan gå i gang? Hva bør søknaden inneholde? Hva er viktig å huske på i et budsjett? Hvordan tenke strategisk? Hva er viktig å få frem?

Christina Skreiberg og Hanna von Bergen lever av å starte og drive frem egne prosjekter. I tillegg til å frilanse hver for seg, både med oppdrag og selvinitierte prosjekter, driver de podkasten Frilanslivet sammen.

Tilskuddsordningene til Grafill, Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Til sammen har Hanna og Christina mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter. De har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære seg håndverket. De deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg sin innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted.

Frokostseminaret blir en smakebit på innholdet til deres heldagsseminar om å søke tilskudd til kulturprosjekter som arrangeres den 31. Oktober. Les mer om seminaret her: www.frilanslivet.no/tilskudd-seminar

Om foredragsholder
Vi er Christina og Hanna og har frilanset i mer enn 22 år - til sammen. Vi har friheten til å velge egne prosjekter og oppdrag, samtidig som vi tjener godt og har en jobbhverdag vi elsker! Sammen driver vi podkasten Frilanslivet, som i løpet av fem år har hatt en totalomsetning på mer enn 3,5 millioner kroner — med inntekter som hovedsakelig kommer fra tilskudd i tillegg til sponsorer, foredragsvirksomhet og samarbeidspartnere.

Å jobbe som frilanser gir oss muligheten til å starte og drive frem egne ideer - noe vi har en sterk drive og forkjærlighet for, og som er en av grunnene til at vi frilanser.

Vårt mål er å hjelpe deg på vei, slik at du kan vie mer tid til dine egne prosjekter. Vi ønsker å dele våre aller beste tips slik at du også kan holde på med prosjekter over flere år, og realisere kulturprosjekter med kvalitet, og med bærekraftig økonomi.

Grafill svarer på spørsmål om stipend
Dersom du har konkrete spørsmål om å søke Grafillstipend, ønsker vi deg etterpå velkommen opp til Arbeidsstua i andre etasje, hvor vi kan svare på det du lurer på. Du finner oss her frem til lunsj, husk at det også ligger mye informasjon på våre nettsider, les mer om Grafillstipend her.

Påmelding
Deltakelse i Grafills hus: Gratis for Grafill medlemmer / Kroner 150,- for ikke-medlemmer
Digital deltakelse: Gratis for Grafill medlemmer / Kroner 50,- for ikke-medlemmer

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene: grafill.no/medlem/sok-medlemskap

Registrer deg / kjøp billett her: https://app.checkin.no/event/6...

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: Onsdag 18. oktober 2023
Tid: Frokost og kaffe fra kl. 08.00, fagnerdingen starter kl. 08.30
Sted: Grafills Hus i Møllergata 39, Oslo