Earlynerd: Designers Without Limits

Møllergata 39 Earlynerd
Gå til innholdet

God morgen, nerder! Hva skjer når flinke folk får muligheten og ressursene til å realisere sine personlige prosjekter? Dette er en drøm for mange, men det kan også by på flere utfordringer. Vi har invitert tre flinke designere som tar oss gjennom opp- og nedturer med prosjektene sine, gjennom innovative teknologier, og mer enn bare et par dråper blod, svette og tårer.

illumie
Ingri Skogsrød, Designer, Tjenestedesign, Sopra Steria
Jelmer Verhoog, Designer, Mixed Reality, Sopra Steria

Ingri er tjenestedesigner med bakgrunn fra startups, velferdsteknologi og mixed reality, og er brennende opptatt av å lage løsninger som gjør hverdagen bedre for brukere. Jelmer har vært interessert i 3D siden han oppdaget 3D-dinosaurene i Jurassic Park, og jobber som mixed reality designer og innovatør.

Med illumie bruker vi mobil AR-teknologi for å hjelpe blinde og svaksynte med å utforske verden rundt seg. illumie varsler om hindringer, og hjelper med veiledning på ukjente steder og inne i bygninger. Illumie vant en global Microsoft-pris for innovasjon i 2020.

På Earlynerd skal de fortelle om ideen bak illumie, og prosessen og innsikten som endret hele konseptet opptil flere ganger. Pivot!

---------

MoveMe
Lena Tønseth, Designer, UX og visuell design, Sopra Steria

Lena har mange års erfaring og bakgrunn som UX og visuell designer.

I mange år har Lena vært på utkikk etter et hjelpemiddel som kunne hjelpe hennes sønn Mikkel som hadde Cerebral Parese, til å få et bedre liv. I 2020 vant hun en innovasjonskonkurranse i Sopra Steria globalt med ideen MoveMe. MoveMe er små bevegelsessensorer koblet til en app som motiverer til økt mestringsfølelse og bedre livskvalitet.

På Earlynenerd forteller hun om prosessen fra drøm til ide, prototype og nå snart et ferdig produkt gjennom en designdrevet innovasjonsprosess.

Vi får også besøk av Knut Bang, senior rådgiver i DOGA, som vil informere om designstøtten de deler ut til utvikling av mer inkluderende og bærekraftige designstrategier, grafisk design, tjenester, produkter og digitale løsninger.

Velkommen til Earlynerd hos oss! Rykende fersk kaffe og enkel frokost vil bli servert fra kl 07.30.

Dato: Tirsdag 24. mai
Tid: Dørene åpner 07.30, samtalen starter kl 08.00 til 09.00
Sted: Grafill i Møllergata 39, Oslo
Pris: Gratis for medlemmer / 150,- for ikke-medlemmer

Registrer deg eller kjøp billetter her!