Earlynerd: TRY Motion - A Trip to Infinity

Grafills hus Earlynerd
Gå til innholdet

Regissør og motion designer Rebecka Taule fra TRY Motion kommer til Grafills hus for å snakke om sekvensene hun og motion designer Henrik Reistad skapte til Netflix-dokumentaren A Trip to Infinity. Arbeidet ble kåret til ­Best of Show i Visueltprisen 2023.

Den tankevekkende Netflix-dokumentar handler om temaet uendelighet, og Rebecka vil fortelle om prosessen fra første styleframe til ferdig animasjon, samt utfordringene som oppstod underveis. Hvordan går man frem for å illustrere en idé som er så abstrakt at den egentlig ikke kan illustreres?

I filmen intervjues fysikere, matematikere og filosofer om evigheten, samtidig som det de forteller krydres med animasjoner og andre visueller i forskjellige stilarter for å illustrere det som blir sagt. Filmskaperne tok kontakt med animatører, motion-studioer og designere over hele verden for å skape de ulike animerte sekvensene til filmen.

TRY Motion består av regissører, motion designere og 3D artists som jobber strategisk i brytningspunktet mellom design, illustrasjon og tekniske løsninger. Med en konseptuell tilnærming til faget har arbeidene deres har vunnet flere priser både nasjonalt og internasjonalt.
Earlynerd

Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler. Kom å få rykende fersk kaffe, deilig frokost, og lær noe nyttig før du tar fatt på arbeidsdagen.

Den Uformelle Kaffepraten

Ønsker du å fortsette samtalen med andre nerder? Hadde du flere spørsmål du ikke fikk spurt under QA runden? Etter den faglige delen er du velkommen opp i Arbeidsstua til en uformell kaffeprat.

Billett:

Fysisk deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill / Kroner 150,- for ikke-medlemmer

Digital deltakelse: Gratis for medlemmer i Grafill / Kroner 50,- for ikke-medlemmer

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene: grafill.no/medlem/sok-medlemskap

Registrer deg / kjøp billett her: https://app.checkin.no/event/5...

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: Torsdag 17. august 2023

Tid: Frokost og kaffe fra kl. 08.00, fagnerdingen starter kl. 08.30

Sted: Grafills hus i Møllergata 39, Oslo