Design mot bomber

Grafills hus Utstilling
Gå til innholdet

Gruppen Design mot bomber inviterer til en fredfull solidaritetsmarkering og en salgsutstilling, inntektene går til Leger uten grensers humanitære arbeid i Palestina.

Design mot bomber, initiert av Fredrik Melby og Thale Kannert Håmo, vil øke bevisstheten rundt krisen på Gaza, vise at de står sammen med og støtter de krigsrammede i Palestina. 

Nå har de engasjert folk fra ulike deler av kreativ bransje til å donere verk til en salgsutstilling. Hver inntjente krone går til Leger uten grensers humanitære arbeid i Palestina.

Alle som vil vise sin støtte er invitert til en fredfull solidaritetsmarkering og salgsutstilling i Grafills hus, 22. november.

Foreløpig er det mer enn åtti designere og andre kreative som har donert sine arbeider. Dette er et knippe av Norges dyktigste kreative, så det er bare å glede seg til utstillingen.

Endelig program for kvelden kommer snart, men inntil da er det bare å invitere venner og kjente til arrangementet her.

Ønsker du å donere et verk?
Om du ønsker å bidra med et verk eller hjelpe til gjennomføring av arrangementet. Det kan du gjøre ved å melde deg in  i denne gruppa på facebook. Frist for å melde inn verk til trykk er torsdag 16/11 kl 15:00.

– Mens vi venter på fred er det viktigste at vi ikke mister motet, men fortsetter å dele, diskutere og presse på for å få slutt på bombing og lemlestelse av uskyldige barn, mammaer, pappaer, besteforeldre og ikke minst kritisk infrastruktur i Palestina.

Når
Onsdag 22. november 2023
Klokka 18.00–21.00

Adresse
Grafill, Møllergata 39, Oslo

NB: på grunn av graving i gata må du komme til lokalene fra Youngstorget-siden.