Alle tiders

Grafills hus Utstilling
Gå til innholdet

I desember vises arbeidene til Oscar Grønner i glasshjørnet hos Grafill. Grønner har tatt utgangspunkt i alle tegningene som vanligvis ikke kommer frem i lyset, nemlig skissene, til å lage nye og spennende illustrasjoner.

I utstillingen 'Alle tiders' har Oscar Grønner tatt utgangspunkt i uferdige skisser laget over en lengre periode til ulike personlige og kommersielle prosjekter. Resultatet er 16 arbeider bestående av silketrykk, collager og tegninger på papir. Samlingen av verkene viser en kontinuerlig utvikling av uttrykk og stiler over tid hvor han eksperimenterer med ulike teknikker, former og farger. Den personlige, humoristiske og emosjonelle nerven som kjennetegner Grønners arbeider går igjen i motivene. Verkene varierer i teknikk, uttrykk og temaer og sammen skaper de et bilde av hans visuelle og indre univers. Under utstillingen er det også mulig å kjøpe trykkene som er stilt ut.

Om utstiller
Oscar Grønner (f. 1988) er en illustratør, designer og kunstner som bor og jobber i Oslo. Han er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, Central Saint Martins i London og det Kongelige Akademi i København. Som illustratør har han jobbet med blant annet The New York Times, Flos, Wallpaper*, Maison Kitsuné, Apartamento magazine, Le Mondé og Vitra. Han har tidligere stilt ut i Düsseldorf. 'Alle tiders' er hans første seperatutstilling i Norge.

Velkommen til åpning, torsdag 1. desember kl. 18.00.

Utstillingen er åpen til 8. januar, og i romjula vil den være synlig gjennom vinduene om du er på tur i nabolaget.

Åpningstider
man-fre 10-16
søn 12-16

Adresse
Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo