ABC i Glyphs

Grafills Hus
Gå til innholdet

Ikke gå glipp av muligheten til å fordype deg i Glyphs med Smuss Studio, torsdag 25. mai holder William Stormdal en workshop i programvaren her i Grafills hus. Kun få billetter, så det er lurt å være tidlig ute!

Smuss Studio inviterer til workshop i skriftdesign, hvor målet er å gi deltakerne en dypere forståelse av skriftdesign og hvordan programvaren Glyphs kan brukes til å løse både skrift- og vektorprosjekter. Workshopen passer for både nybegynnere og de som allerede har eksperimentert med skriftdesign tidligere. Kurset går over to økter, torsdag 25. mai og torsdag 1. juni.

Smuss Studio er et designstudio, grunnlagt av William Stormdal og Jørgen Brynhildsvoll. Med bakgrunn fra byråer som Bleed og Snøhetta, har William jobbet med skriftprosjekter for merkevarer som Norad, Østerrikes statskanal, BikBok, kunstuniversitetet i Linz og Grilstad. Smuss Studio driver også Smuss Type Kiosk - et kioskutsalg dedikert til deres egne skriftprosjekter.

Vi håper at workshopen kan fungere som en arena for kunnskapsdeling og samarbeid på tvers av fagfelt, byråer og stiler. Ved å delta får du muligheten til å utforske skriftens verden og lære hvordan skriftdesign kan bli et kraftfullt verktøy i dine egne designprosjekter. Bli med og oppdag skriftens mange muligheter!

Når
25. mai og 1. juni
16.00 - 20.00 

Sted
Grafills hus
Møllergata 39, 0179 Oslo

Utstyr
Egen maskin + installert Glyphs 3

Pris
Ikke-medlem: 1.500,-
Grafill-medlem: 1.000,-
Studenter: 500,-

Meld deg på her! (Utsolgt, men du kan sette deg på venteliste)