| Ålesund
09 A4126

Grafill Møre og Romsdal: Årets vakreste Bøker i tre byer

Vinnerbøkene i Årets vakreste Bøker 2019 er på rundreise, og vises i høst frem både på Bjørnsonfestivalen i Molde og på KKKK-utstillingen i Kristiansund i september. I oktober går ferden videre til Ålesund.

09 A4126

Ålesund
22. - 25. oktober 2019
Resturanthuset Bro, Notenesgata 1, Ålesund

I oktober har Ålesund og BRO åpnet dørene for utstillingen Årets vakreste Bøker.

Bjørnsonfestivalen i Molde
6. - 8. september 2019
Møre og Romsdal Kunstsenter, Plassen, Molde

Bjørnsonfestivalen stiller også i år ut vinnerbøkene i Årets vakreste Bøker. Utstillingsåpningen markeres med foredrag av Eivind Stoud Platou. Han er en av årets prisvinnere, og har også vært blant tidligere års vinnere.Velkommen til åpning og foredrag med Eivind Stoud Platou!

Programmet til Bjørnsonfestivalen 2019

Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival
15. - 29. september 2019
Kristiansund Kunstforening,
Konsul Johnsens gt 1 A, 6508 Kristiansund

Vernissage 15. september klokken 12.00, med toner fra Festivalkvartetten til Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival. I år har vi gleden av å stille ut bilder av kunstneren Jon Arne Mogstad. Vi får også besøk av Grafill Møre og Romsdal med vandreutstillingen "Årets vakreste bøker" av Grafill. Formålet er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og her får du anledning til å titte på årets vinnere!

Facebook-event

Om Årets vakreste Bøker
Hvert år arrangerer Grafill konkurransen Årets vakreste bøker og resultatet kan dere se på Bjørnsonfestivalen i form av bokutstillingen med samme navn.

Formålet med konkurransen er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Ønsket er å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen i en bokproduksjon, der alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør utøver et håndverk av høy kvalitet som sikrer en rikere og bedre leseropplevelse.

Les mer om Årets vakreste Bøker