190115 Nyhetssak 15

Påmelding til Årets vakreste Bøker 2019 er i gang

Årets vakreste Bøker hedrer formgiverne i den visuelle delen av bokbransjen. Illustratører, designere, forlag, forfattere og andre bokentusiaster inviteres til å melde på bokutgivelser til konkurransen.

190115 Nyhetssak 15

Grafill arrangerer hvert år konkurransen Årets vakreste Bøker. Formålet er å inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Vi ønsker å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen rundt en bokproduksjon, der alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør har utøvd et håndverk av høy kvalitet som igjen sikrer en rikere og bedre leseropplevelse.

Vinnerne hedres med på prisutdeling og fest. Vinnerbøkene presenteres på Grafills nettsider, og i en utstilling som vises både i Grafill R21 og flere norske byer.

Du kan sende inn i 14 ulike kategorier. Alle konkurransebidrag skal registreres via påmeldingsskjema på Grafills nettsider. Gebyr per bok som meldes på er kr 600,-

Påmeldingsfrist mandag 4. februar ved midnatt.

Påmeldte bøker leveres til Grafill i Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo innen onsdag 6. februar klokka 16.00. Husk å merke bøkene med påmelding-ID.

Les mer om konkurransen her