Grafills hus er et visnings- og samlingssted for den kreative bransjen. Med et faglig program og flere utstillinger i året, en innbydende arbeidssone og flere møterom for medlemmer, håper vi mange vil finne veien til dette faglige samlingsstedet. Grafills hus er sentralt plasser i Møllergata 39, like ved Youngstorget midt i Oslo sentrum. Velkommen!

Utstillingsrom for fagene #

I de flotte visningsrommene i Møllergata formidles hele spennet som våre fag representerer. Noen utstillinger gir historiske eller nåtidige overblikk, andre dykker ned i mer marginale uttrykksformer. Noen utstillinger brer seg utover, andre er mindre pop-up visninger. Vi er også så heldige å få bruke Glasshjørnet i byggets første etasje, et luftig utstillingsrom med store vinduer.

Bredt faglig program #

Grafills hus er et sted for å formidle og debattere faglig innhold. Programmet inneholder alt fra foredrag med kunnskapsrike folk i bransjen, til workshops, fagprat, visning av animasjon og film, programvarekurs, fagquiz, tegnekveld, julemarked og mye, mye mer.

Earlynerd for morgenfugler #

Earlynerd er en serie frokostmøter som gir en faglig start på arbeidsdagen. Her settes søkelyset på relevante temaer som opptar bransjen. Tidligere Earlynerds har hatt tema som miljø og digital forsøpling, redesign og nye identiteter for blant annet NSB, Nasjonalmuseet og Oslo kommune, arbeidslivstematikk som hjemmekontor, overgang fra skolebenk til eget byrå, presentasjonsteknikk, og en hel del annet. Earlynerd starter klokken 0800 med rundstykker og kaffe, tidlig nok til at du rekker inspirasjon og påfyll før arbeidsdagen er i gang. Start dagen hos oss!

Arbeidsstue og møterom for medlemmer #

Er du medlem hos oss, er du hjertelig velkommen til å bruke Arbeidsstua i Grafills hus når de trenger et sted å jobbe noen timer eller kortere perioder. Vi har også to møterom som kan lånes ved behov.

Hallo fra Grafill #

Her kan du melde deg på nyhetsbrev for å bli oppdatert på alt som skjer i Grafill.

Kom på besøk! #

Du finner Grafills hus i Møllergata 39, 0179 Oslo. Har du tips og innspill til faglige aktiviteter, kontakt oss gjerne.