Velkommen til oss i Møllergata 39! Grafills hus er et visnings- og samlingssted for den kreative bransjen. Med et spennende faglig program og utstillinger, og en innbydende arbeidssone og flere møterom for medlemmer, håper vi mange vil finne veien til oss. Vi er sentralt plasser like ved Youngstorget midt i Oslo sentrum, med kort vei fra både buss, trikk, bane og tog.

Utstillinger #

I vårt flotte utstillingslokale i Møllergata vises både bredden til fagene våre og det dykkes ned i de mer marginale uttrykksformene. Vi har flere og varierte stipendutstillinger hvert år, vinnerne av konkurransene Visuelt og Årets vakreste Bøker stilles ut, og i tillegg har vi mindre pop-up utstillinger. Vi er også så heldige å få bruke glasshjørnet i byggets første etasje, et luftig utstillingsrom med store vinduer.

Gå til utstillingskalender

Faglig program #

Vi ønsker at Møllergata skal være et sted for å formidle og debattere faglig innhold. Programmet settes sammen av Grafill og våre faggrupper og lokallag - alt fra foredrag med flinke og kunnskapsrike folk i bransjen, til workshops, fagprat, visning av animasjon og film, programvarekurs, fagquiz, tegnekveld, julemarked og mye, mye mer.

Se hva som skjer av faglige aktiviteter

Earlynerd #

Vi inviterer til en faglig start på arbeidsdagen med en serie frokostmøter. Her setter vi søkelyset på relevante temaer som opptar bransjen. Tidligere Earlynerds har hatt tema som miljø og digital forsøpling, redesign og nye identiteter for blant annet NSB, Nasjonalmuseet og Oslo kommune, arbeidslivstematikk som hjemmekontor, overgang fra skolebenk til eget byrå, presentasjonsteknikk, og mye, mye mer.

Earlynerd starter klokken 0800 med rundstykker og kaffe. Tidlig nok til at du rekker inspirasjon og påfyll før arbeidsdagen er i gang. Start dagen hos oss!

Gå til kalenderen for å se faglige aktiviteter

Arbeidsstue og møterom for medlemmer #

Er du medlem hos oss, er du hjertelig velkommen til å bruke Arbeidsstua i Grafills lokaler når de trenger et sted å jobbe noen timer eller kortere perioder. Vi har også to møterom som kan lånes ved behov.

Les mer om medlemsfordelen

Vi gleder oss til å få deg på besøk! #

Her er vår adresse: Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo

Har du tips og innspill til faglige aktiviteter i Møllergata, send oss en mail.

Og meld deg gjerne på vårt ukentlig nyhetsbrev for informasjon om alt som skjer i Grafill.

Påmelding nyhetsbrev

Kontakt oss