Prisutdeling 2021

Torsdag kveld 29. april sitter Steinar Sagen igjen klar i Visuelt-studio. Alle som er nominert til Visueltprisen 2021 skal feires denne kvelden sammen med hele vår kreative bransje. Det skal også avsløres hvilke arbeider som blir premiert med gull. Bli med på denne digitale festkvelden!

Visueltprisen premierer arbeider innen grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image, og deles i år ut for 28. gang. Det kom inn totalt 625 bidrag til konkurransen, og dette er svært bra i et vanskelig og annerledes korona-år. Av disse har Visuelt-juryen nominert 142 arbeider. Nominasjonslisten vil bli offentliggjort et par uker før prisutdelingen. Alle nominerte premieres med diplom eller som gullvinner i sin kategori.

IxDA-prisen deles også ut denne kvelden, prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant gullvinnerne i den digitale kategorien.

Klassikerprisen går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år. Som i fjor vil overrekkelsen av denne æresprisen legges til et eget arrangement, følg med på nettsiden til Grafill for tid og sted.

Meld deg på for å delta på prisutdeling!

Medlemmer: Gratis
Studenter: Gratis
Ikke-medlemmer: 150,-

Hva: Visuelt prisutdeling 2021
Når: Torsdag 29. april klokken 20.00-22.00
Hvor: Lenke sendes deg ved påmelding