Visueltfestivalen: Studio Crawl


Bli med på en hyggelig byrårunde under Visueltfestivalen. Vi besøker et utvalg spennende kreative studioer for å se hvor (-dan) de jobber. Slå av en prat med likesinnede, potensielle arbeidsgivere, gamle kjente og nye bekjente. Studio Crawlen er åpen for alle. Short - Sweet - Social!

Klokka 1700-1830 #

Anti
Anti er et av Norges mest premierte byråer innenfor design, reklame, interaktiv kommunikasjon og merkevarebygging. I forbindelse med Visuelt åpner de dørene til sitt nye lokale på Vulkan og byr på en smakebit av sitt design. Velkommen.

Maridalsveien 15E, 2. etasje.

Brenneriveien
Brenneriveien er åtte frilansere som jobber hver for seg og gjerne sammen på større prosjekter.

Klokka 1830-2000 #

Designit
You’re invited to party with Designit to celebrate Visuelt 2014 and our 3-year anniversary at our studio in Storgata 53A. Enjoy snacks, drinks, foosball, music and chats with peers, colleagues, friends and enemies.

Storgata 53A, 0182 Oslo

Storm Studios
Storm Studios er et prisvinnende studio innen visuelle effekter og har bidratt på store norske reklame- og spillefilmer som ; Kon-Tiki, Max Manus, Trolljegeren og nå den nye storfilmen om Kaptein Sabeltann. Velkommen!

Nedre gate 7, 0551 Oslo

Husk at Festivalbilletten gir inngang til After Crawl kl 20.00 med lett mat, god drikke, fin musikk og hyggelige mennesker hos Grafill i R21. Kom og møt foredragsholdere, kollegaer, festivalgåere og venner!