Bielke+Yang bak neste års Visuelt-profil


- Visuelt er et arrangement og en konkurranse som både er, og fortsatt skal være i front hva gjelder designfaglig innhold og kvalitet. Vi i Grafill er glade for at vi nå har inngått et to-årig samarbeid om Visuelt med Bielke+Yang. De tar over stafettpinnen etter Non-Format, og er både kompetente og motiverte for oppgaven, uttaler daglig leder Martin Biehl i Grafill.

- Vi har et nært forhold til Visuelt etter selv å ha deltatt de siste åtte årene. Visuelt er noe bransjen ser frem til hver vår, og vi er både stolte over, og glade for at vi får være med på den videre utviklingen av arrangementet. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig å bli valgt som samarbeidspartner ettersom vi er såpass nyetablerte som byrå. I vårt arbeid er vi vant til å tenke helhetlig, og ser frem til å kunne jobbe med alt fra konseptutvikling, design og markedsføring, til musikkprofil og skjermgrafikk for Visuelt, sier designerduoen Christian Bielke og Martin Yang.

- Vi kommuniserer Visuelt på mange flater og i mange sammenhenger, og den helhetlige kompetansen til Christian og Martin var utslagsgivende da vi inngikk samarbeidet. Vi gleder oss - dette blir spennende, sier Biehl.

Bielke+Yang holder til i Oslo og består av designerne Christian Bielke og Martin Yang, som spesialiserer seg på visuelle identiteter og kommunikasjon, for både print og web.

Visuelt er designernes designkonkurranse. Den skal inspirere til målrettet nytenkning, kreativitet og høy faglig standard, gjennom å hedre de beste arbeidene innen visuell kommunikasjon.

Visueltdagene er Nordens største årlige arrangement innen visuell kommunikasjon, og en trendarena for grafisk design, illustrasjon, interaktiv design og moving image. Her samles bransjen til faglig påfyll, sosialt samvær og prisutdeling.

Visuelt arrangeres for 20. gang, og går av stabelen 30. og 31. mai 2013.