Prisutdeling med Solbakken


Fredag 4. mai kl 1800 åpner dørene til Folketeateret og prisutdeling. Da skal vinnerne av årets Visueltkonkurranse utropes, klappes for og hedres! Heder og ære blir det også når Grafill deler ut årets Klassikerpris.

I år kåres det ingen sølvvinnere. Juryen har nominert fem arbeider i hver katgeori, og av disse kåres en gullvinner. Juryens arbeid ble også i år filmet, og deres kommentarer om gullvinnerne vil vises på stort lerret i salen. 

På scenen vil Erik Solbakken lede oss gjennom kvelden, godt hjulpet av Hasse Hope. Og siden vi befinner oss i de gamle operalokalene kan det jo hende det blir noen høye toner også.

Etter prisutdelingen blir det fest på fantastiske Stratos! Det blir grilling på terrassen, Food Story står for serveringen og DJ Christian Sol er ansvarlig for musikken.

Husk påmeldingsfristen, torsdag 26. april.

Adresse for kvelden: Folketeateret / Stratos / Storgaten 21-23, Oslo

Erik Solbakken er journalistutdannet fra høyskolen i Volda, og har jobbet som frilansjournalist for aviser og radio. I 2005 dukket Erik opp som barne-TV-onkel på NRK. Erik blir av mange karakterisert som NRK´s nye kronprins, og han har den siste tiden ledet flere store direktesendte TV-show med stor suksess. I mai 2010 ledet han de internasjonale Eurovision-sendingene sammen med Haddy N’jie og Nadia Hasnaoui. I ettertid har han også ledet musikkshowet ”VG-Lista Topp 20 på Rådhusplassen” og ”Idrettsgallaen”. I tillegg til å jobbe som programleder er Erik også aktiv som konseptutvikler og tekstforfatter for ulike programmer i NRK.