Nominerte presenteres på Grafills nettsider


Vi er inne i siste uken av Visueltkonkurransen 2013, og på fredag klokka fem stenger påmeldingen. Sender du inn noe som Visueltjuryen liker og nominerer, havner du på Grafills nettsider i god tid før prisutdelingen i mai. Da er de bare å promotere det ut til kunder og potensielle arbeidsgivere for alt det er verdt.

Når alle bidragene er i hus, og alt er gjort klart til juryering, samles 25 dyktige fagpersoner til arbeidsdyst i R21. Da skal hvert av de mange hundre innsendte arbeidene opp til vurdering. Juryen kan nominere inntil fem arbeider i hver underkategori. Konkurransen består av hovedkategoriene grafisk design, illustrasjon, interaktiv design og Moving Image, og hver av disse har flere underkategorier. 

Alle arbeider som juryen har nominert vil bli presentert på Grafills nettsider. Men hvem av de nominerte som får diplom og hvem som stikker av med gullet, det avsløres først på prisutdelingen 31. mai.

Siste frist for innsendelse er fredag 1. februar kl 17.
Det koster kr 600,- per innsendte arbeid (studentkategorien koster kr 200,-).

Du finner all informasjon du trenger for å delta på:


Påmelding og innsending gjør du på:


Visuelt har vært Norges ledende konkurranse innen visuell kommunikasjon i en lang årrekke, og arrangeres i år for 20. gang.