Hubbabubbaklubb spiller på prisutdelingen


Det eneste som slår en god fest er en spennende prisutdeling. Vi satser på begge deler når vinnere i årets Visueltkonkurranse avsløres på Folketeateret, fredag 31. mai.

Bandet med det fantastiske navnet Hubbabubbaklubb kommer og spiller på prisutdelingen. Bandet, som består av Pål Ulv, Edvard, Ollis, Andre Bratten og Joystick Jay, har nylig sluppet en tospors EP med låtene 'Lille Svanse' og 'Mopedbart'. Det er bare å glede seg!

Jon Almaas vil lede oss gjennom kvelden.

Dørene åpner kl 18. Etter prisutdelingen blir det fest på Stratos!

Husk fristen for å kjøpe Visueltbilletter, onsdag 15. mai.

Hubbabubbaklubb om seg selv (på Facebook)

Det være seg fem skarve trubadurer som vasser gjennom hengemyra av det mørke musikklandskap på jakt etter genuin lyd, melankolsk melodi og mystiske ord. Styrkeprøvene de fem utsettes for i den musikalske prosessen kan beskrives som vennskapelige tautrekkingskamper med moder jord i djupe frodige dalsøkk og på djerve snødekte topper. Men frykt ikke, klubben har med espresso på termos, ei litta nistepakke i taska og pressen i buksa er for alltid inntakt. Mellom slagene er de fem dagdrivende kultursynsere på den lokale kro hvor de ruller terning for morgendagens mekkeblekke.