Veiledning

Her finner du en enkel veiledning for påmelding til Visueltkonkurransen. For hvert bidrag som meldes på går du gjennom en tre-trinns registreringsprosess. Du kan påbegynne en registrering og fullføre på et senere tidspunkt, men husk at det må gjøres innen fristen, 15. februar ved midnatt. Merk at det kun er de fullførte og betalte bidragene som er med i konkurransen.

Lag bruker / logg inn #

Påmeldinger skal registreres via skjema på Grafills nettsider, gå til Min side og logg inn. Den tekniske løsningen er ny, dersom du ikke er medlem eller har registrert deg de siste månedene, må du opprette ny bruker.

Velg kategori #

I første steg velger du kategori for arbeidet som skal meldes på. Du kan sende inn i fire hovedkategorier: grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Velg først hovedkategori, deretter underkategori.

Fyll ut skjema #

I andre steg oppgir du relevant informasjon om arbeidet som meldes på.

Beskrivelsene av prosjektet benytter juryen i sitt arbeid. Vær kortfattet og presis.

Krediter alle relevante personer som har bidratt på prosjektet.

Last opp filer (bilder, film, lyd) som viser det påmeldte arbeidet (minimum ett bilde). Det er ingen begrensning for hvor mange filer du kan sende inn. Bilder må være JPG, GIF eller PNG (du kan laste opp PDF i tillegg ved behov).

Det er krav om å sende inn fysiske eksemplarer i kategoriene Plakat / Pakningsdesign / Rapporter, kataloger, brosjyrer / Bøker / Barnebøker / Emballasje. Send også inn fysiske eksemplarer dersom bidraget har kvaliteter ved seg som ikke lar seg gjengi på skjerm, som for eksempel folie, preg, trykkteknisk etc.

Relevante lenker må være aktive frem til og med prisutdelingsdagen. For digitale arbeider trenger juryen også skjermdumper, video, film som forklarer navigasjonen og hvordan du beveger deg i løsningen. Innsender må også påse at juryen får tilgang til testbrukere med brukernavn og passord.

For å fullføre innsendelsen må alle de obligatoriske feltene være fylt ut.

Bekreft og send inn #

I siste steg sjekker du at opplysningene er korrekte og at påmeldingen er komplett.

Betaling skjer med kort eller faktura. Du kan velge å betale flere bidrag samtidig fra siden ‘Innsendelser’.

Merk at godkjente og betalte bidrag ikke kan redigeres.

Påmeldingsfrist #

Siste frist for påmelding til konkurransen er 15. februar ved midnatt.

Merk at det kun er innsendte og betalte påmeldinger som blir vurdert, påbegynte utkast regnes ikke som en påmelding til konkurransen.

Fysiske innsendelser #

Fysiske innsendelser skal merkes med bidragets ID-nummer og må være hos Grafill innen 15. februar. Grafill flytter til nye lokaler i januar, merk deg derfor de ulike leveringsadressene:

Med post:
Før 31. januar: Sendes til Grafill, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo
Fra 1.-19. februar: Sendes til Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo

Levering:
Levering av fysiske eksemplarer må på grunn av koronasituasjonen skje i perioden 1.-19. februar og etter avtale med Katinka, send mail til katinka@grafill.no.

Kontakt oss #

Vi hjelper deg gjerne hvis du trenger support i forbindelse med påmeldingen, kontakt:

Benedicte Ebbesen Paulsen, benedicte@grafill.no, +47 982 57 701
Marianne Lind, marianne@grafill.no, +47 930 05 187