Påmelding

Påmelding
Påmeldinger skal registreres via skjema på Grafills nettsider, gå til Min side og logg inn. Den tekniske løsningen er ny, dersom du ikke er medlem eller har registrert deg de siste månedene, må du opprette ny bruker.

Påmeldingsskjema (logg inn)

Betaling
Pris per innsendelse er kr 590,-. For studentkategorien koster det kr. 100,- pr. innsendelse. Hvis et arbeid sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Arbeid må være betalt for å kvalifisere for juryering. Alle priser er ink. mva.

Ny påmeldingsfrist
Visuelt fristen utsettes til 15. februar ved midnatt. I en krevende tid med lockdown, hjemmeskole, hjemmebarnehage og hjemmekontor, vet vi at det er mange ting som skal sjongleres i denne innspurtsuken. Vi ønsker derfor å imøtekomme behovet for litt ekstra tid i år.

Fysiske innsendelser
I noen kategorier skal det sendes inn fysiske eksemplarer, disse merkes med bidragets ID-nummer og sendes eller leveres.

NB: Levering av fysiske eksemplarer må på grunn av koronasituasjonen skje i perioden 1.-19. februar og etter avtale med Katinka, send mail til katinka@grafill.no.

NB: Grafill flytter til nye lokaler i januar, merk deg de ulike postadressene:
Før 31. januar: Grafill, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo
Fra 1.-19. februar: Grafill, Møllergata 39, 0179 Oslo