| Grafill R21 08:00 – 09:30
5 1 9367 Main Styrerommet Cover

Earlynerd: Design for demokratisering - Styrerommet av Unfold og OBOS

Grafill og IxDA Oslo inviterer til foredrag med vinneren av IxDA-prisen 2019. Fra Unfold kommer Marita Viken, Einar Löve og Kai Holmberg for å presentere prosjektet.

5 1 9367 Main Styrerommet Cover

Styrearbeid i borettslag og sameier er tidkrevende og ofte frivillig arbeid, og mange styrer bruker i dag unødvendig mye tid på koordinering og organisering, som en følge av utdaterte verktøy og tunggrodde arbeidsrutiner. I mange tilfeller gjør dette at styremedlemmer slutter, og nye vegrer seg fra å stille.

Styrerommet er et digitalt verktøy som gjør det enkelt for over 20 000 styremedlemmer å avholde styremøter, håndtere HMS, følge med på økonomien og gjennomføre årsmøter i boligselskaper med alt fra 20 til 500 leiligheter. Det har vært avgjørende å designe et digitalt verktøy som kan brukes av alle, på både desktop og mobile flater.

Styrerommet er laget av OBOS i samarbeid med design- og teknologiselskapet Unfold. Marita Viken, Einar Löve og Kai Holmberg er en del av det tverrfaglige teamet som står bak løsningen, og vil fortelle om hvordan de har jobbet med å forenkle styrearbeid på vegne av OBOS det siste året.

Marita Viken er design lead på Styrerommet. Hun har 15 års erfaring fra designbransjen i selskaper som Making Waves og Apt, og ble en del av Unfold da selskapet ble startet for åtte år siden.

Einar Löve er tech-lead på Styrerommet. Han er utdannet interaksjonsdesigner, og har jobbet som utvikler i Unfold de siste seks årene.

Kai Holmberg er strategisjef i Unfold og produkteier for Styrerommet. Han kom til Unfold for fire år siden, etter å ha tilbrakt 20 år i ulike konsern- og oppstartsselskaper innen reiselivssektoren.

Vi byr på kaffe og noe å bite i fra kl 0800. Foredraget starter kl 0830.
Gratis og åpent for alle, men du må melde deg på.

Arrangementet streames, se det her

Velkommen!

Dato: Onsdag 12. juni 2019
Tid: Fra kl 0800 til 0930
Sted: Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Meld deg på her

Mer om IxDA-prisen 2019

www.styrerommet.no

www.unfold.no

Facebook-event

Spill video

IxDA-prisen 2019

01:40