| Vulkan/Oslo
Mandag 2

Bli med på Visueltfestivalen

Visueltfestivalen 8.- 9. oktober 2015


Eksperimentere, utvikle & forbedre!

Visueltfestivalen er rett rundt hjørnet og vi håper du vil bli med. I år er vi veldig glade og stolte over å ha navn som Hellicar & Lewis, Man vs Machine, Armin Vit, Skrekkøgle, LilOlLady og Annie Atkins på festivalplakaten. Videre blir det flere attraktive workshops med mulighet for kreativ utfoldelse i tillegg til frokostmøter og miniforedrag, bok- og magasinsalg samt utstillinger med åpning og afterparty på R21. Det settes opp arbeidsstasjoner under festivalen og du inviteres hjem til flere spennende byråer. Festivalen foregår i samarbeid med flotte aktører, og det aller meste av programmet er lagt til Vulkan-området i Oslo.

Tradisjonen tro avsluttes festivalen med en staselig prisutdeling der vi hedrer vinnerne i Visueltkonkurransen. I år samles vi i Posthallen og feirer til lang på natt.

Seminar, workshops og prisutdeling krever billett, alle andre festivalaktiviteter er gratis. Medlemmer og studentmedlemmer får rabatt, og merk at du får de aller beste prisene før onsdag 23. september.