Visueltutstillingen 2014

Grafill R21


Velkommen til en utstilling med det beste av norsk grafisk design, illustrasjon, moving image og interaktiv design.

- Vi representerer en viktig del av den kreative industrien i Norge, og nå gleder oss til å vise frem bredden av alt som produseres, og ikke minst hvor utrolig dyktige utøvere vi har her til lands, sier daglig leder i Grafill Martin Biehl.

Hvert år konkurrerer den kreative bransjen i Visuelt - Nordens største konkurranse innen visuell kommunikasjon. Til årets konkurranse ble det sendt inn nærmere 700 bidrag. Av de nominerte ble det tildelt 36 gull og 116 diplomer, og alle disse vises nå i Grafill R21.

Kom og se den internasjonalt premierte visuelle identiteten for Festspillene i Bergen, omgivelsesprofilen til Gjensidige, emballasjen til den populære vinserien Best Buys Signature Series, jubileumsboksen til bokhandel Tronsmo, det svært aktuelle sjakkspillet Play Magnus, den interaktive håndboken til den debatterte Telemarksprofilen, NAFs reklamefilm, identiteten til TV2 Zebra og mye, mye mer.

Klassikerprisvinner
På utstillingen presenteres også årets Klassikerprisvinner, John Arne Sæterøy alias Jason. Prisen deles ut til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år, og Jason belønnes blant annet for sin insisterende utholdenhet, sin personlige strek og for sin særegenhet. 

Salg av Jason bøker
Et utvalg av bøker er nå til salgs til en hyggelig pris. Kun kontanter!

Katalog
Tradisjonen tro presenteres også alle vinnerne i Visueltkonkurransen i en egen katalog. Visueltkatalogen er i år utformet av designbyrået Bielke+Yang. Den er tilgjengelig i utstillingen, og sendes også alle Grafills medlemmer.

Om Visuelt
Visueltutstillingen er en del av Visueltfestivalens program, en årlig begivenhet for den kreative industrien i Norge og en hovedarena for inspirasjon, utveksling, læring og nettverksbygging. Visuelt arrangeres av Grafill, og konkurransen ble i år gjennomført for 21. gang.

Utstillingen står til 8. januar 2015.

Åpningstider
man-fre kl 9-16

Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo