Siste helg med Narves1biblioteket hypermarked (9.-18.12)

Grafill R21


Velkommen til en billig storhandel hos OBS! NARVES1BIBLIOTEKET HYPERMARKED! 

Vi har et rikt sortiment innenfor trykksaker, hefter, tegneserier, fanziner og alt godt innen det trykte medium fra utøvere over hele landet. Her finner du også andre spennende varer til julehandelen.  

Det lønner seg å tenke stort og gjøre alle innkjøpene på ett sted. Velkommen til en hyggelig julehandel hos OBS! NARVES1BIBLIOTEKET HYPERMARKED.  

Narves1biblioteket (N1B) er en gruppe som distribuerer og produserer tegneserier, hefter og småtrykk. Narves1biblioteket drives av studentene Sunniva Dybvig, Herman Breda Enkerud og Christa Barlinn Korvald og ble iverksatt på Kunsthøgskolen i Oslo. På KHiO manglet det et naturlig utstillingsrom for grafisk design og illustrasjon. N1B ville lage et tilgjengelig sted for å vise fram trykksaker folk og studenter laget; det begynte med en liten hylle og har utviklet seg siden. N1B arbeider også for tiden med film, animasjon og nettsider. N1B har nylig lansert N1B TV og har åpnet opplevelsessenter i Bergen.

Utstillingen står til og med 18. desember.

Velkommen til utstillingsåpning
Fredag 9. desember klokka 19.00

Åpningstider
man-fre 11-19
lør-søn 11-19

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo

Lansering av bladet Mennesker Med Håp For Fremtiden 3!

Et blad som forener tekst og tegnerserier og som denne gangen utkommer i donaldpocketformat. Åpningen begynner kl. 19 presist. På lanseringen får vi presentert utgivelsen av Janne Francis, leder av stiftelsen Mennesker Med Håp For Fremtid. 

"I denne utgaven skal Menneskene Med Håp For Fremtiden lage talk-show, men det blir ikke så mye småprat om Janne får villjen sin. I studio er det nemlig fylt til randen av bidrag fra fjernt og nær."

Tungt, trist & ellevillt fra: Caroline Ugelstad Elnæs, Christa Barlinn Korvald, Erlend Peder Kvam, Espen Friberg, Fredrik Storsveen, Herman Breda Enkerud, Hedvig Haugerud, Ida Bakken, Jo Mikkel Sjaastad Huse, Kristoffer Kjølberg, Maia Siverts, Simen Formo Hay, Ville Kallio og Øistein Bergli.  

Mennesker Med Håp For Fremtiden er utgitt av Narves1biblioteket v/ Christa Barlinn Korvald og Herman Breda Enkerud. 

Lansering 14. desember kl.19.00
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo

Arrangementet og besøkende vil kunne bli fotografert, og bildene legges ut på Grafills nettsider og på sosiale medier.