EARLYNERD: Er jeg en bløff? - med Sanda Zahirovic (Fullbooket)

Grafill R21 Arrangement, Earlynerd
Gå til innholdet


EARLYNERD – Er jeg en bløff?
Med Sanda Zahirovic
Torsdag 21. September 2017
Fra kl 0800 til 0930


«Er jeg en BLØFF?»

En frykt mange kan forholde seg til. Frykten av å innse at du ikke fortjener jobben din, at det hele karrieren er basert på ren flaks. Flaks kan spille en rolle i å være på rett sted til rett tid, men å ha evnen til å se muligheter og handle på dem er langt fra det. Fortsatt lever mange av oss, inkludert meg selv, med frykten for at en dag vil alt falle fra hverandre, og man vil bli gjennomskuet.

Hvor mange år med erfaring, kunder, prosjekter, oppgaver, verv eller priser trenger man å gå gjennom for å innse at man er god nok? Hvordan bekjemper man frykten som kan bli hemmende og holde oss tilbake i utviklingen av oss selv?

Sanda Zahirovic jobber som Chief Marketing Officer i ANTI Inc, et prisvinnende design og reklamebyrå. Hun har tidligere jobbet som kreativ leder og styremedlem i Melvær&Co, og har en utdannelse og jobberfaring fra motebransjen i London. I foredraget «Er jeg en BLØFF?», forteller hun om sine erfaringer med bløffer-syndromet gjennom karrieren, følelsen av å aldri være god nok, og hvordan man kan overkomme det.

Påmelding: (Arrangementet er nå fullbooket)

Vi byr på kaffe og noe å bite i fra kl 0800.
Foredraget starter kl 0830.
Gratis og åpent for alle.

Velkommen!

Adresse
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Film fra dette arrangementet er lagt ut på Vimeo slik at alle medlemmer kan få oppleve foredraget. Logg inn på Min side for passord til filmen.