Visueltutstillingen 2020

Grafill R21 Utstilling
Gå til innholdet

Visueltutstillingen er en feiring av alle vinnere av Visueltprisen og den norske profesjonelle, kreative industrien. Velkommen til åpning, torsdag 18. juni.

Visuelt er Norges største design- og illustrasjonskonkurranse som hvert år kårer fremragende grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design.

Verden blir mer og mer visuell, aldri før har så mye vært kommunisert visuelt i så mange flater. Visueltprisen har derfor et viktig mandat, å synliggjøre alle våre dyktige illustratører og designere.

I utstillingen presenteres en hel rekke ulike kommunikasjonsløsninger innenfor mange segmenter; illustrerte produkter, visuelle profiler og identiteter, redaksjonell design, plakater, skrift, omgivelsesdesign, pakningsdesign, reklamekampanjer, illustrasjon og design i bøker, aviser og magasiner, visuelle effekter i film og reklame, digitale tjenester og applikasjoner, datavisualisering og informasjonsfilmer, nettsideløsninger, vignetter, musikkvideoer, animasjonsfilmer, studentarbeider og en hel del til.

I utstillingen vises også arbeider av årets Klassikerprisvinner. Denne hedersprisen deles ut av Grafill, og går til en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Kom og se det beste av norsk visuell kommunikasjon. Utstillingen vises til og med søndag 30. august.

Utstillingsåpning torsdag 18. juni klokka 12.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Bildet: Visueltutstillingen 2018 (foto Alex Asensi)