Visuelt - Utstilling i R21

Grafill R21
Gå til innholdet


Visueltutstillingen
7. juni - 21. august
stengt i juli

Åpningstider:
man-fre 0900 - 1600

Adresse:
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo

Hvert år konkurrerer grafisk designere, illustratører, animatører, tegneserieskapere og interaktiv designere om hedersplassering i Visueltkonkurransen. Visuelt er deres egen ”hard core” designkonkurranse. Med klare, profesjonelle  krav og en 100% designfaglig jury, er det sterk kniving i mange kategorier, og høy prestisje for både nominerte og gullvinnere.

Visueltutstillingen presenterer vinnerarbeidene i konkurransen. Her kan man studere det beste som er laget av dagens norske formgivere - hverdagsprodukter i topp kvalitet - firmalogoer, festivalplakater, skilt, matemballasje, vinetiketter, cd-omslag, årsrapporter, tegneserier, apps, nettsider, iPad-magasiner, TV-vignetter, reklamefilmer, musikkvideoer.

Visueltkonkurransen ble i år arrangert for 19. gang, og fagjuryer har møysommelig vurdert over 600 innsendte bidrag. Juryprosessen ble i år filmet, og det er laget en egen filmsnutt for hver gullvinner, hvor juryen kommenterer vinnerarbeidet. Alle filmene vises på utstillingen.

På åpningsdagen ble årets Visueltkatalog lansert. Katalogen gir en unik mulighet til å se det beste av norsk grafisk design, illustrasjon, moving image og interaktiv design.