Porteføljevisning!

Grafill R21 Arrangement
Gå til innholdet

Vi inviterer studenter og nyetablerte utøvere til å få tilbakemelding på sin portefølje. Meld deg på og få feedback fra en profesjonell aktør innenfor fagfeltene vi representerer. 

Porteføljevisning
6. februar 18.00- 20.30
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Du kan få tilbakemelding på hvordan din portefølje er presentert, og tips og triks til hvordan du eventuelt kan gjøre den bedre. Dette er en mulighet til å få innspill til hvordan du kan presentere deg selv på forskjellige flater og hvordan forbedre innsalg av seg selv med bruk av portefølje. 

Arrangementet er lagt opp som en speed date hvor hver deltaker får 20 minutter tilbakemelding av en profesjonell aktør. Du vil få et fast tidspunkt. Ta med din portefølje og still alle spørsmål du måtte ha rundt denne. 

De du har mulighet å prate med er; 

- Ida Lund Bjørnsen og Silvia Morán Kjølstad, Byhands 
- Elisabeth Vold Bjone, Cappelen Damm
- Knut Helgeland, animasjon  D´TOX
- Maria Sætre, Making Waves 
- Kristine Lillevik, WE Oslo

Meld deg på ved å sende mail med hvem du ønsker å få tilbakemelding fra, og hvorfor du ønsker å få tilbakemelding fra vedkommende. 

Send mail til: sarah@grafill.no 

Førstemann til mølla prinsippet.

Påmeldingsfrist: 29. januar

Ida Lund Bjørnsen og Silvia Morán Kjølstad, Byhands #

Ida Lund Bjørnsen er agent og partner i byHands illustrasjonsagentur. Ida er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI og har tidligere jobbet for blant annet Grafill og Norsk Designråd. I 2010 startet hun illustrasjonsagenturet byHands, og har siden den gang jobbet med små og store kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter. byHands består i dag av tre agenter og fjorten faste illustratører, men agenturet samarbeider også med andre illustratører på enkeltprosjekter der det er naturlig. Et av målene med byHands er at illustrasjonskjøpere i inn- og utland skal få øynene opp for norsk illustrasjon.

Silvia Morán Kjølstad er agent og partner i byHands illustrasjonsagentur. Silvia er utdannet grafisk designer ved Visuell kommunikasjon på Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har fram til hun startet i byHands jobbet som designer i London og Oslo. Hun har siden 2011 jobbet som agent i byHands illustrasjonsagentur og har bred erfaring i fagfeltet. Jobben som agent innebærer i stor grad å vurdere illustratører og koble disse opp mot prosjekter av forskjellig karakter.

Ida og Silvia vil gi tilbakemeldinger på portefølje sammen. 

Elisabeth Vold Bjone, Cappelen Damm #

Elisabeth Vold Bjone jobber som grafisk designer i Cappelen Damm. Hun har hovedfag i grafisk design/illustrasjon fra SHKS og har hovedsaklig jobbet med bøker siden hun var ferdig på skolen. De første årene som frilanser, men etter en periode som webdesigner fikk hun fast jobb i Cappelen Damm hvor hun har vært siden.

Til daglig jobber Elisabeth for det meste med bokomslag og bildebøker. Samarbeidet med eksterne designere, illustratører og forfattere gjør jobben variert og morsom. Hun har vunnet flere priser i Årets vakreste Bøker, har vært jurymedlem i Visuelt, og gleder seg til å ta ta fatt på jobben i årets Visueltutvalg. 

Knut A. Helgeland, D´TOX #

Knut A. Helgeland har over tyve års fartstid som motion designer, femten av dem i Toxic Design Studio, som han tok initiativ til å starte i 2001. Som en av Norges mest erfarne broadcast designere har han en rekke programvignetter og tittelsekvenser på merittlisten, samt et par musikkvideoer og rebrands av TV-kanalprofiler. I tillegg til jobben som designer har han også blitt observert som animasjonsregissør og som sporadisk reklamefilmklipper, nå gjennom sitt selskap D’TOX, som han startet i 2015.

Maria Sætre, Making Waves #

Maria Sætre jobber som design lead i Making Waves. Hun har svært bred erfaring og har jobbet med design av store og små visuelle profiler, magasiner, pakning, skiltsystemer og utstillinger. Nå jobber hun med merkevarebygging på digitale flater og er lidenskapelig opptatt av det overordnede uttrykket og hvordan visuelle elementer, interaksjon og bevegelse understreker merkevarens personlighet. Før Making Waves har Maria 15 års erfaring som eier og kreativ leder i det prisbelønte designbyrået Commando Group. Maria har sett en hel drøss mapper opp gjennom åra, både på nett og i fysiske intervjuer.

Kristine Lillevik, WE Oslo #

Kristine Lillevik har studert kunsthistorie ved Universitetet i Bergen og grafisk design på Westerdals School of communication. Hun har lang og bred erfaring med strategisk design og startet sin merkevare-karriere i Scandinavian Design Group på slutten av 90-tallet. I 2001 var hun med å etablere Dinamo Design hvor hun var kreativ leder og ansvarlig for å utvikle merkevarer som TINE melk, Norvegia, Nycomed, Nobels Fredssenter, Olden, Prior (Nortura) og Den Norske Opera & Ballett. 

Høsten 2014 realiserte Kristine en gammel drøm og startet eget designstudio sammen med Camilla Hansteen. WE Oslo er et designdrevet merkevarebyrå som jobber med strategisk identitetsdesign. WE jobber med kunder som DÆHLIE, Johaug, Rørosmeieriet, Norgesgruppen, Kulinarisk Akademi, Det Glutenfrie Verksted, TINE Innovasjon, Vitisapotek for å nevne noen.

Kristine er blitt tildelt Merket for God Design en rekke ganger bl.a. for Den Norske Opera & Ballet samt vunnet flere priser i Visuelt, Pentawards, Farmandprisen og Årets vakreste Bøker.