Temakveld om kontraktskriving (FULLT)

Grafill R21 Arrangement
Gå til innholdet


Som kreativ utøver vil du også måtte forholde deg til det ikke så kreative. Grafill og Blank Space inviterer til nyttige arrangementer for deg som er utøver.

I første omgang inviterer vi til temakveld om kontraktskriving, fra designerens ståsted og fra illustratørens ståsted. Ida Lund Bjørnsen og Silvia Moran Kjølstad fra illustrasjonsagenturet byHands og Kim René Teige som er frilans grafisk designer og fagansvarlig for Grafisk design på Høyskolen Kristiania kommer for å dele sine tanker og erfaringer rundt det å skrive kontrakter, prising og kontraktsforhandlinger. Det åpnes for diskusjon og det blir mulighet til å stille spørsmål.

Denne kvelden passer for deg som er frilanser, nyetablert eller for deg som trenger en oppfriskning.

Kim René Teige
Kim René Teige er en frilans grafisk designer og jobber i tillegg som lærer og fagansvarlig på Høyskolen Kristiania. Han ønsker å se en bransje som er mer åpen og som deler kunnskap og erfaringer med hverandre. Han har tatt utgangspunktet i Grafill sine standardkontrakter og deler noen av sine erfaringer med kontrakter, prising og åndsverk.

Ida Lund Bjørnsen og Silvia Morán Kjølstad, byHands
Illustrasjonsagenturet byHands så dagens lys i 2011, og siden den gang har de to agentene Ida Lund Bjørnsen og Silvia Morán Kjølstad jobbet som bindeleddet mellom illustratørene de representerer og  illustrasjonskjøpere. De har priset og laget kontrakter på alt fra små og store reklame- og designoppdrag, redaksjonelle jobber, forlagsjobber, emballasje,kultur,vedledighetsprosjekter etc. De har lært at ingen prosjekter er like, og det gjenspeiler seg også i avtalene som lages. 

Det finnes ingen fasitsvar på hvordan skrive en avtale eller prise en jobb, men Silvia og Ida vil gå gjennom en del tips og triks basert på erfaringer med ulike prosjekter de siste årene.

Det blir litt å bite i og masse kaffe.

Grafill og Blank Space medlem: 100,- (+ billettgebyr)
Ikke-medlem: 200,- (+ billettgebyr)

17. oktober klokken 17:00 til 19:30
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Arrangementet er nå fullbooket.