Grafill Animasjon: Houdini workshop 2018 (FULLT)

Grafill R21 Aktiviteter
Gå til innholdet

Kurset er for deg som ønsker å utvide din 3D horisont ved å skape abstrakte, kompliserte effekter med full kreativ kontroll til 3D illustrasjon, motion design, spill og digital kunst.

Grunnleggende kurs i 3D grafikk i programvaren Houdini
Fredag 21. - søndag 23. september klokka 09.00-17.00
Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Houdini er en kraftig 3D platform som kan brukes til alt fra simulering av typiske VFX effekter (røyk, vann, ødeleggelser osv.) til kreative løsninger og abstrakte effekter. I dette kurset vil vi fokusere på den design-tekniske delen og gi en smak på hva som er mulig med denne programvaren. Erfaring med noe 3D er essensielt men vi vil legge til rette for en rolig og hyggelig reise. Er du f.eks. en C4D bruker som vil utvide horisonten vil dette være perfekt for deg. Vi vil gå igjennom hva som gjør Houdini unikt og skiller seg fra andre 3D programmer og gi en grunnleggende forståelse og et godt fundament for videre utvikling.

Jostein Finnekåsa er en 3D artist som har jobbet i bransjen i flere år. Han har jobbet flere år i Australia som VFX artist med fokus på Maya men har i senere år jobbet i Norge og konvertert 100% til Houdini. Han er også glad i Grafisk Design / Motion Graphics og liker å eksperimentere med hvordan 3d og vfx kan brukes på kreative måter.

Pris
Kroner 2500,- for Grafill-medlemmer
Kroner 3500,- for ikke-medlemmer
NB! Kurset har begrenset antall plasser

Lunsj og snacks inkludert.
Hvis du blir Grafill medlem for kun 990,- kan du benytte deg av prisreduksjonen for dette kurset og alle Grafill events resten av året.

Deltagerne må stille opp med egen maskin og en ferdig installert versjon av Houdini (mer info om dette blir sendt direkte til deltakerne). Les her for info om hva slags hardware og OS Houdini krever.

Workshopen er fulltegnet.

Facebook-event