Fargeblyant (stengt inntil videre)

Grafill R21 Utstilling
Gå til innholdet

Utstillingen Fargeblyant er kuratert av Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen. De har invitert illustratører og kunstnere som lager imponerende arbeider med fargeblyant. Alt fra kjappe tegninger og skriblerier og bilder fra skissebøker, til naturalistiske og detaljerte arbeider, billedbøker og billedkunst.

I tråd med myndighetenes anbefalinger for å begrense spredning av koronaviruset holder vi lokalene R21 og utstillingen Fargeblyant stengt inntil videre.

Utstillingen er fotografert, så du kan nyte utstillingen digitalt ved å se på bildene under. Lysene står også på i Rosenkrantz gate 21, så hvis du går forbi kan du kikke på den fine utstillingen utenfra .

-

Fargeblyanten er et fantastisk tegneverktøy. Noen blyantstumper og en notisbok får plass i lomma. Og hvem har ikke noen fargeblyanter liggende i skuffen, i en boks eller et gjenglemt penal fra barneskolen?

Målet med utstillingen er å vise hvordan gode tegnere kan briljere med dette enkle verktøyet, og hvordan den samme blyanten kan gi forskjellig strek og struktur avhengig av hvilken hånd som fører den.

Vi er stolte av å presentere arbeider av en gruppe eminente norske og utenlandske tegnere: Andrea Serio, Mari Kanstad Johnsen, Nicolas Uribe, Per Dybvig, Marianne Engedal/Skinkeape, Kokooma/Kyutae Lee, Julius Vidarsønn Langhoff, Clement Thoby, Esra Røise, Terje Tønnessen, Alexandre Luu og William Grill i tillegg til Cecilie Maurud Barstad, Bjørn Brochmann og Trond Bredesen.

Salgsutstilling med originaler, trykk og bøker.
Velkommen til vernissage, torsdag 5. mars klokka 18.00.

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Stengt inntil videre.

Facebook-event