Klimabrøl og earlynerd med Heydays (fullt)

Grafill R21 Arrangement, Earlynerd
Gå til innholdet

Fredag 30. august 2019 arrangeres Klimabrølet i Oslo og i andre store byer i Norge. Norgeshistoriens største markering, for vår tids viktigste sak. I den sammenheng arrangerer vi Earlynerd med klimafokus.

Designbyrået Heydays har etablert selskapet Goods, et byrå som skal skal fokusere på emballasjedesign med mest mulig effekt og minst mulig fotavtrykk. Goods er det første designbyrået som er Kontrollmedlem av Grønt Punkt og er med på Plastløftet.

"Godt pakningsdesign og salg burde ikke komme på bekostning av planeten. Som designere har vi en enorm mulighet til å påvirke hvordan produkter blir emballert og kommunisert. Samtidig som vi aldri har konsumert mer enn vi gjør, har det aldri vært klarere at vi må tenke på hvilke materialer vi putter inn i kretsløpet. Et pakningsbyrå skapt for i dag må tåle å bli målt på mer enn én bunnlinje" – Sandro Kvernmo, co-founder Goods.

På Earlynerden kommer Mathias Hovet og Sandro Kvernmo, co-founders i Goods og snakker om hvorfor de startet Goods, hvilke utfordringer de ser og hva de ønsker å oppnå. Og ikke minst - hva har de lært så langt. Hvilken innflytelse har designere på de klimautfordringene vi opplever i dag?

Foredraget holdes på norsk.

Dato: Fredag 30. august 2019
Tid: Fra kl 0800 til 0930
Sted: Grafill R21, Rosenkrantzgate 21, Oslo

Vi byr på kaffe (ta gjerne med egen kopp) og noe å bite i fra kl 0800. Foredraget starter kl 0830.

Gratis og åpent for alle, men du må melde deg på. Arrangementet er nå fullt!

Earlynerden vil bli streamet, se streaming-filmen her.

Facebook-event

Les mer om Klimabrølet