Art Jam 2.0!

Grafill R21
Gå til innholdet

Jobber du med grafikk til spill, eller synes det høres spennende ut? Da er dette arrangementet for deg! Vi byr på kreativt arbeid sammen med andre, foredrag og generell moro.

Grafill illustrasjon er tilbake med ny Art Jam, nemlig Art Jam 2.0! Alle som kan og vil lage noe visuelt er velkommen! Vi samles sammen for å komme opp med nye ideer, lage spillkonsepter og formulere dem til pitch. 

Konseptet Art Jam kommer fra ideen om Game Jams. Der deltagere går i grupper og lager et spill på kort tid. Det er slik denne jammen også er lagt opp, men da med kun den visuelle biten. Vi skal gruppevis lage spillkonsept!

Praktisk vil det kunne ta mange former: Design karakterer, tegn omgivelsene, animer, lag 3D modeller, teksturer, programmer shaders, form ut grafisk logo og identitet, lag en webside for spillet. Produktet vil være et spillkonsept i en eller annen form.

Program

24. februar
Oppmøte kl. 12
Gruppearbeid hele dagen
Foredrag: Frits Olsen
Matpause med pizza 
Underholdning med VR tegning under veis
Dørene stenger kl 20, vi fortsetter der vi slapp neste dag

25. februar
Oppmøte kl. 12
Gruppearbeid hele dagen
Matpause
Foredrag: Bjørnar Frøyse
Kåring av beste konsept
Dørene stenger kl. 20

Sted: Grafill R21, Rosenkratz gate 21
Dato: Lørdag 24. og søndag 25. februar
Tid: 12.00-20.00 begge dager

Billett: 50 kr for Grafill-medlemmer, 100 kr for ikke-medlem (inkluderer mat og drikke). Billetgebyr vil komme i tillegg. 

Begrenset antall billetter. 
Billetter kjøpes her

Om Grafill Illustrasjon:
Grafill illustrasjon jobber for å synliggjøre og tydeliggjøre norsk illustrasjon. Vi er en gruppe frivillige som arrangerer alt fra foredrag til julebord og nå art jams!

Foredrag: Frits Olsen

Frits Olsen holder foredrag om visuell konseptutvikling.

Frits er en Oslo basert illustratør og art director. For tiden jobber jobber han med Tromsø baserte studioet Tellicherry Games og språklæring apputvikleren Sounds Good.  

Frits skal forklare steg for steg hvordan  prosessen av konseptutviklingen bak hans siste spillprosjekt Earthlock gikk for seg. Samt gi innsikt i hvordan designet til de nye prosjektene holder på å ta form.

fritsolsen.com

Foredrag: Bjørnar Frøyse

Bjørnar holder foredrag om dansende pixler.

Bjørnar Frøyse er en technical artist i Krillbite Studio som er interessert i det meste innen grafikk og programmering. Han liker bl.a. å få piksler til å danse ved hjelp av kode, tegne rare fjes og prokrastinere. 

Bjørnar skal gi en demonstrasjon av hvordan å lage morsomme effekter  og forklare underveis det tekniske som ligger bak.