European Design Festival kommer til Oslo, 1.-3. juni 2018! 

European Design arrangerer European Design Festival (ED Festival) i Oslo i 2018 med Grafill som hovedsamarbeidspartner. ED Festival består av ED-conference og den prestisjefylte prisutdelingen ED-Awards.

– Oslo er en svært aktuell by med kontemporær arkitektur, kompakt sentrum, fullt av kontraster, og ikke minst har Oslo og Norge et etablert organ, Grafill, som forener designere og illustratører. Oslo er definitivt en av de mest fremadstormende og aktuelle byene i Europa innen design, kultur og arkitektur, og med festivalen får vi rettet et europeisk fokus på Oslo, sier Demetrios Fakinos, leder for European Design.

– Fra et bransjeståsted, er dette en unik mulighet til å promotere norsk design og illustrasjon, samtidig får vi vist frem hva vi kan by på. Med Grafills lange erfaring gjennom Visuelt, vil vi stille sterkt i samarbeid med European Design for å lage en helhetlig gjennomføring. Med de konkurrerende byene som ble vurdert, skal vi være beæret over å få dette arrangementet til Oslo, sier Dag Solhaug Laska, nestleder i Grafills hovedstyre.

ED Festival erstatter Visueltfestivalen i 2018. Visueltkonkurransen og Visuelt prisutdeling gjennomføres som vanlig.

Stay tuned, mer informasjon og program kommer på nyåret.

Spill video

ED-festival-Oslo-2018

01:23