Omvisning og siste utstillingsdag med 31days - A Veganuary conversation (23.05)


I morgen er det siste utstillingsdag og vi ønsker velkommen til omvisning i utstillingen ”31days - A Veganuary conversation”.

170505 Grafill Veganuary Dok Web 1 1

Nina Elisabeth Børke kommer for å prate om utstillingen, boken 31days - A veganuary conversation, konseptet Veganuary conversation, og om ”V ordet”; Veganisme. 

Dato/tid: Tirsdag 23. mai kl. 13
Oppmøte: Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Alle som er delaktige i Oslo Røde Kors sine aktiviteter er velkommen til omvisning hos de små og store kunstinstitusjonene representert i Kunst i Oslo. Ta gjerne med en venn.

Kunst i Oslo er et samarbeid mellom Røde Kors og museer og kunsthaller om fri entré til alle som er delaktige i Oslo Røde Kors sine aktiviteter. Totalt er 20 museer og kunsthaller med i denne ordningen. Det er ikke nødvendig å elske kunst, det viktige er å vite at institusjonene i Kunst i Oslo gir deg gratis adgang og at du er velkommen å besøke og tilbringe tid hos oss. Kunst i Oslo-billetter er tilgjengelige via aktivitetene i Oslo Røde Kors, som for eksempel ved Oslo Røde Kors’ infosenter, Flyktningguiden og Stella – Røde Kors kvinnesenter. Fribillettene leveres i kassen eller resepsjonen i museene og kunsthallene som inngår i Kunst i Oslo. Oppmøte til omvisninger krever ikke billett.