Nå kan du nominere til Nordic Creative Talent Award 2016


Adobe Nordic og tidsskrift CAP&Design har nå åpnet for nominasjon til Nordic Creative Talent Award 2016 - en pris som gis til de mest kreative multitalentene i Norden under 28 år.

Image003

Kjenner DU Nordens mest lovende kreative talent? #

Kjenner du en ung, dyktig designer som fortjener anerkjennelse for sine kreative ferdigheter? Da har du sjansen til å hedre dem nå! Adobe Nordic og CAP&Design er også i år på jakt etter de åtte mest kreative talentene i Norden under 28 år som vil motta prisen Nordic Creative Talent Award 2016.
Konkurransen arrangeres for tredje år på rad og prisen høster anerkjennelses blant unge kreatører. Formålet er å fremme lovende talenter og eksponere dem overfor andre kreative i de fire nordiske landene. Vinnerne vil få unik eksponering i CAP&Design og Adobes egne kanaler og årsabonnement på både Adobe Creative Cloud og det ledende tidsskriftet.
Alle kan frem til 1. oktober nominere personer under 28 år innen grafisk design, digital kunst, fotografi, video og animasjon, og vinnerne vil bli presentert under Adobe Creative Meetup i november.
- Det er de unge talentene som vil forme fremtidens kreative bransje, og derfor ønsker vi å belønne og synliggjøre de som virkelig skiller seg ut, sier Anna Rose, nordisk markedssjef for Adobe Creative Cloud Individual.

Du kan nominere andre eller deg selv. Juryen består av ledende profiler innen den kreative bransjen fra alle de fire landene og det utpekes 2 vinnere fra hvert land.