Martin Biehl takker av som daglig leder for Grafill


Martin Biehl kom som et friskt pust fra norsk kulturliv. Etter å ha jobbet i kulturinstitusjoner som Den Norske Opera & Ballett, Nasjonalmuseet, Kunstnernes Hus, Kunstindustrimuseet og Blomqvist Kunsthandel, ble vi glade når Martin sa ja til jobben som daglig leder i Grafill.

Martin Randi 690

I seks år har han styrt Grafill. Det har skjedd mye. Vi har fått et synligere Grafill, med en storstue i Oslo Sentrum, R21. Vi har fått større stipendbudsjetter. Vi har utstillinger som berører hele Norge. Nye norske sedler skapte publikumsrekord i 2014.

Grafill har fått et tydeligere ansikt. Martin er en person som møter deg i døra og viser fram utstillingen, boka og katalogen. Ofte får du tilbud om kaffe også. Studenter, utøvere, samarbeidspartnere og besøkende, føler seg velkomne når de besøker Grafill. Martin har også arbeidet mye med kulturelle nettverk og aktuelle samarbeidspartnere. Å bygge bro, skape allianser og se muligheter for Grafill, har vært Martins fokus siden han startet hos oss.

Vi er i gang med å finne Martins etterfølger og håper på mange spennende søkere.
Styret i Grafill takker Martin for veldig fine år sammen og ønsker ham lykke til i fremtiden. Antagelig vil vi ses i flere sammenhenger, siden han fortsatt ønsker å jobbe med kulturNorge.
Grafill er en del av dette, så glem oss ikke Martin! Vi trenger fortsatt gode ord fra deg.

Vi møtes til en avslutning for Martin 10. juni. Sett av datoen!


Randi Hobøl
Styreleder Grafill