Julehilsen fra Kari


Kjære alle!

Kari Visueltutstilling 450

På vegne av oss alle i Grafill, vil jeg ønske dere en riktig god jul og et riktig godt nytt år.

Og takke. Takk for godt engasjement, sterke meninger, involvering på høyt og lavt nivå, hjertelig tilstedeværelse, og ikke minst for at det er oss dere melder fra til hvis dere kommer over urettferdige konkurranseforhold, eller dere trenger tips og råd. 

Det har vært et innholdsrikt år, og det er all mulig grunn til å være stolte og godt fornøyd med aktivitetsnivået. Vi har gjennomført Årets vakreste Bøker, Visuelt, vi rakk å feire 25 års jubileum med fagdag og jubileumsfest og vi har gjennomført et titalls utstillinger i R21. Vi har  også hatt inspirerende frokostmøter, kveldsforedrag, gjennomført stipendbehandlinger, juryeringer, helgearrangement og mye, mye mer.

I tillegg til alle som har fortjent heder og ære iløpet av året gjennom Visuelt og Årets vakreste Bøker, har vi delt ut ærespriser til Espen Holtestaul som fikk Bokkunstprisen 2016, og Junn Paasche-Aasen som fikk æresprisen Klassikerprisen. Så fortjent begge to!

Iløpet av våren ansatte vi to til i administrasjonen. Det har gjort oss i stand til å tilby utvidede åpningstider. Fem på hverdager, syv på torsdager og mellom 12-16 i helgene. Dermed får vi større synlighet på alle utstillinger og langt mer trafikk enn tidligere. 

Innimellom alle aktiviteter rekker vi også å evaluere og legge nye planer.

Slik at vi – sammen med dere – kan bli enda bedre, og rekke enda mer.

Vi gleder oss til 2017.

Da skal vi bli enda bedre kjent, og gjøre mer av det gode arbeidet for å synliggjøre alle våre dyktige medlemmer. Å gjøre oss sterkere, mer samlende og modigere.

Hilsen Kari